ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Περιεχόμενο Σχετικά

Σχετικά

print
email

Σχετικά με το Lelevose.GR

- Η δραστηριότητα μας ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου 2009, δημιουργώντας την ιστοσελίδα του Lelevose.GR

Έκτοτε, συνεχώς ενημερώνεται ως προς το περιεχόμενο και αναβαθμίζεται αισθητικά. Στην ανάπτυξη της παρούσας εμφάνισης δόθηκε μεγάλο βάρος στην απλότητα και στην λειτουργικότητα κατά την πλοήγηση, σε μια ιστοσελίδα τεχνικά άρτια και αισθητικά ελκυστική!


Είμαστε εδώ για να προβάλουμε τον Ποντιακό Ελληνισμό και τις δραστηριότητες των Ποντίων ανά τον κόσμο!

Ήταν μια σκέψη πολλών ετών, η απόφαση να δημιουργηθεί η ιστοσελίδα με στόχο να ενημερώνει τους απανταχού Ποντίους (και όχι μόνο) για την ιστορία – τον πολιτισμό και όλα τα δρώμενα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Δεν το κάναμε μόνο από την αγάπη μας προς όλα τα παραπάνω, αλλά περισσότερο από την ανάγκη να ξεθάψουμε όλους αυτούς τους θησαυρούς! Σκοπός του Lelevose.GR είναι η προώθηση όλης αυτής της προσπάθειας, σε περισσότερους ανθρώπους, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.


Είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε τις απόψεις σας!

Για τη διευκόλυνση σας, κατά την πλοήγηση στον δικτυακό μας τόπο, μπορείτε να επισκεφθείτε τον Χάρτη Ιστοσελίδας όπου εμφανίζετε εν συντομία ολόκληρη η δομή περιεχομένου του Lelevose.GR

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν στη βελτίωση του Lelevose.GR με υλικό, ιδέες και προτάσεις! Οποιοσδήποτε επιθυμεί να προσφέρει στον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας (μια φωτογραφία, κάποιο ιστορικό άρθρο, μια μαρτυρία, κάποια είδηση ή ότι άλλο πιστεύει ότι αξίζει να δημοσιευθεί) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Τέλος, εάν σας ενδιαφέρει η διαφημιστική προβολή μέσω του Lelevose.GR, μπορείτε να προβληθείτε & να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες του Lelevose.GR, φέρνοντας τους χιλιάδες επισκέπτες μας, ως πελάτες, στην επιχείρηση σας!


Το ταξίδι συνεχίζετε…

Με εκτίμηση
LELEVOSE.GR

 

Μάθε Ποντιακά

Παρχάρ - Οροπέδιο

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Οικονομική διαφήμιση & προβολή

Η Γνώμη Σας

Lelevose σο Facebook

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 72 επισκέπτες και 0 μέλη.