ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Άρθρα Διάφορα Ανθούλα Σαββίδου

Ανθούλα Σαββίδου

print
email

Προπονήτρια σε ανδρική ομάδα Γ΄ Εθνικής!

Ανθούλα Σαββίδου
- Ποιος είπε ότι μία γυναίκα δεν μπορεί να προπονήσει ανδρική ομάδα; Η Ανθούλα Σαββίδου γράφει ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η Πόντια προπονήτρια, μετά την αποχώρηση του Νίκου Θεοδοσιάδη, ανέλαβε τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πιερίας, «Αχιλλέας Νεοκαισάρειας», η οποία αγωνίζετε σε επίπεδο Γ' εθνικής κατηγορίας.

 

 

Η Σαββίδου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και έχει εμπειρία από την κατηγορία, καθώς πέρσι ήταν συνεργάτης του πρώην προπονητή Θεοδοσιάδη.

Μάλιστα ο πρόεδρος του «Αχιλλέα Νεοκαισάρειας», Γιώργος Γαβρίδης, με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι η ομάδα του δεν ψάχνει για προπονητή, κάτι που σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να δώσει την ευκαιρία στην Σαββίδου. Λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα της δώσουμε την ευκαιρία. Είναι οριστικό. Δεν ψάχνουμε για προπονητή».
 

Είναι η πρώτη γυναίκα προπονήτρια, σε πάγκο ομάδας Γ' Εθνικής, στην Ελλάδα


Τέλος, να αναφερθεί πως η Κατερινιώτισσα προπονήτρια έχει παίξει και ποδόσφαιρο στο παρελθόν, για αρκετά χρόνια, στην ομάδα των «Πιερίδων Μουσών».

 

Μάθε Ποντιακά

Βούκα - Η μπουκιά

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Ρολά - Στόρια - Σίτες και Κουφώματα στη Θεσσαλονίκη

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 105 επισκέπτες και 0 μέλη.