ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Άρθρα Διάφορα Ιβάν Σαββίδης: Μήνυμα για την 25η Μαρτίου

Ιβάν Σαββίδης: Μήνυμα για την 25η Μαρτίου

print
email

Οι Έλληνες όλου του κόσμου γιορτάζουν

Ιβάν Σαββίδης - Μήνυμα για την 25η Μαρτίου
- Ο Ιβάν Σαββίδης, με την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων της Ρωσίας και ως μέλος του Συμβουλίου Διεθνοτικών Σχέσεων του Προέδρου της Ρωσίας, στέλνει το δικό του μήνυμα για την 25η Μαρτίου.

«Υποκλινόμαστε σε όλους τους ήρωες της Ελλάδας και στους Φιλέλληνες, που σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα ήρθαν για να την βοηθήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για την 25η Μαρτίου:

 

Αγαπητοί συμπατριώτες! Αγαπητοί φίλοι και φίλες!

Κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου οι Έλληνες όλου του κόσμου γιορτάζουν την ημέρα, η οποία έγινε η αφετηρία στην ιστορία του Ελληνικού έθνους. Η Εθνική Απελευθερωτική Επανάσταση του 1821 οδήγησε στην πολυαναμενόμενη απελευθέρωση της Ελλάδας, μετά από τετρακόσια χρόνια της Τουρκοκρατίας.

Κάτω από τις σημαίες της Ορθόδοξης πίστης, εμπνευσμένοι από την ανιδιοτελή αγάπη για την Πατρίδα τους, οι Έλληνες πατριώτες έδωσαν τις ζωές τους για την ελευθερία της πατρίδας.

Υποκλινόμαστε σ’ όλους τους ήρωες της Ελλάδας και στους Φιλέλληνες, που σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα, ήρθαν για να τη βοηθήσουν


Εμείς, οι Έλληνες της Ρωσίας, θα θυμόμαστε πάντα την τεράστια συμβολή της Ρωσίας στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας. Μακρά παράδοση φιλίας και αμοιβαίας συνδρομής, η οποία βασίζεται σε μια κοινή πνευματικότητα που για αιώνες συνδέει τον Ρωσικό και Ελληνικό λαό και η οποία συνεχίζεται και σήμερα.

Το αφιερωματικό έτος Ελλάδας - Ρωσίας είναι μια ευκαιρία του κράτους, στο υψηλότερο επίπεδο, να αποτίσει φόρος τιμής στην μακραίωνη πολιτιστική ιστορία των δύο χωρών.

«Αυτό δίνει μια νέα ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων και συνεργασίας»

Σε αυτή τη μέρα, εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειές σας ευτυχία, ευημερία και ειρήνη και στον λαό μας εύχομαι πνευματική ενότητα, συσπείρωση και αλληλεγγύη, ειδικά τώρα, απέναντι στις προκλήσεις της εποχής.


Με εκτίμηση
Ιβάν Σαββίδης

Συντονιστής του ΣΑΕ χωρών πρώην Σοβιετικής Ένωσης
Μέλος του Συμβουλίου Διεθνοτικών Σχέσεων του Προέδρου της Ρωσίας
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων της Ρωσίας

Μάθε Ποντιακά

Καλομάνα - Η γιαγιά

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Ρολά - Στόρια - Σίτες και Κουφώματα στη Θεσσαλονίκη

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 89 επισκέπτες και 0 μέλη.