ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Άρθρα Διάφορα Σαββίδης: Από σήμερα θα λέω πως είμαι Ρωσοπόντιος

Σαββίδης: Από σήμερα θα λέω πως είμαι Ρωσοπόντιος

print
email

Είμαι Πόντιος, είμαι υπερήφανος Πόντιος!

Ιβάν και Γιώργος ΣΑΒΒΙΔΗΣ
- Προσβεβλημένος δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης, από το γεγονός πως τον χαρακτήρισαν φιλοξενούμενο που τον φροντίζουν. Μεταξύ άλλων ο Πόντιος επιχειρηματίας τονίζει: «Όσο για αυτά που έμαθα ότι είπατε για μένα, θα δηλώνω Ρώσος, αφού δεν με θέλετε. Κάποιοι είχαν το θράσος να μου πουν ότι είμαι ξένος.

Το κράτος έχει έναν απόλυτα σωστό επενδυτή, αλλά φαίνεται πως πρέπει να σκεφτώ ξανά κάποια πράγματα. Ποια θα είναι η απόφαση, που θα καταλήξω, δεν ξέρω. Στα 4 χρόνια, έχω κάνει πολλά περισσότερα από άλλους, σε όλη τους τη ζωή. Έχω δώσει στα ταμεία του κράτους 308 εκ. ευρώ και απαιτώ σεβασμό.


Δεν έχω κάνει κάτι για το οποίο θα μπορούσα να ντρέπομαι...

Είμαι Πόντιος, είμαι υπερήφανος Πόντιος...
Από σήμερα όμως θα λέω, με υπερηφάνια, πως είμαι Ρωσοπόντιος!

Ουδείς έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει τον άλλον. Θα πάμε στα δικαστήρια. Θα προστατεύσω την τιμή και την αξιοπρέπειά μου. Δίνω αξία στο διαβατήριο που είναι στην τσέπη μου. Να, δείτε το! Αν το κράτος μου το έδωσε ως φιλοξενούμενος, ας το πάρει πίσω!

Μου κήρυξαν πόλεμο και θα μπω μέσα σε αυτόν τον πόλεμο. Είμαι έτοιμος για όλα! Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τη δική μου τιμή...


Είμαστε Πόντιοι και γουστάρουμε!

Επί του θέματος αναφέρθηκε και ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος. Ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται αγκαλιά με τον πατέρα του, συνοδευόμενη με το εξής σχόλιο: «Είμαστε Πόντιοι και γουστάρουμε! Ευχαριστώ που με έκανες περήφανο Έλληνα και Πόντιο!!!».

Μάθε Ποντιακά

Yείαν - Η υγεία

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Ρολά - Στόρια - Σίτες και Κουφώματα στη Θεσσαλονίκη

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 13 επισκέπτες και 0 μέλη.