ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Άρθρα Διάφορα Μπουτάρης: Τι θα πει Ρωσοπόντιος;

Μπουτάρης: Τι θα πει Ρωσοπόντιος;

print
email

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο πλευρό του Σαββίδη

Γιάννης Μπουτάρης - Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
- Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μουτάρης, μιλώντας στον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό FM100, κλήθηκε να σχολιάσει τη φράση «Ρωσοπόντιος εξολοθρευτής», που χρησιμοποίησε πρόσφατα για τον Ιβάν Σαββίδη, ο πρώην Υπουργός, Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

«Τι θα πει Ρωσοπόντιος; Είναι ρατσιστικό, δεν είναι Έλληνες οι Ρωσοπόντιοι; Είναι Ελληνικής καταγωγής και μάλιστα από τις πιο δοκιμασμένες φυλές της Ελλάδας. Ένας πολιτικός όπως ο Ανδριανόπουλος, που έχει διατελέσει σε υψηλά πόστα, καλλιεργεί ένα μίσος μεταξύ των οπαδών, ρίχνει λάδι στην φωτιά», υποστήριξε στο ξεκίνημα της αναφοράς του, στη διαμάχη που ξέσπασε αναφορικά με την καταγωγή του Ιβάν Σαββίδη.


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση του Ανδρέα Ανδριανόπουλου

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ιστορία. Διάβασα τις δηλώσεις του Ανδριανόπουλου και δεν είναι απλώς απαράδεκτες, είναι και εξαιρετικά γελοίες. Δηλώνει μια συμπεριφορά πολιτικών που δεν έχουν εικόνα της Βόρειας Ελλάδας, μιλούν του στυλ... αυτοί είναι Βούλγαροι. Έχω φάει ξύλο γι’ αυτό στα γήπεδα όταν το άκουγα.

Ο Σαββίδης είναι έντιμος πολύ. Όταν ήρθε, είπε στο κράτος ότι τα χρέη μου είναι αυτά, μου αφαιρείτε τα πρόστιμα και σας δίνω το κεφάλαιο. Το κράτος έχει χαρίσει στις ομάδες του κέντρου, με νομοθετικές πράξεις, χρέη και έρχεται αυτός ο άνθρωπος που είναι Έλληνας, Έλληνας και το εννοώ, να σου κάνει μια τέτοια έντιμη πρόταση και δεν την δέχεσαι, δεν ξέρω πως να το περιγράψω.

"Ο Σαββίδης αγαπάει την Ελλάδα. Εάν δεν αγαπούσε την Ελλάδα δεν θα καθόταν εδώ. Να κάνει τι; Στον παράδεισο ήρθε; Στην κόλαση ήρθε. Του έχουν βγάλει την ψυχή σε όλα τα θέματα. Πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τον κύριο Σαββίδη. Συγγνώμη που σας προσβάλαμε. Φιλοξενούμενος ο Σαββίδης; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Λυπάμαι πολύ», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.


Μάλιστα στο τέλος της συζήτησης ο κ.Μπουτάρης, αναφέρθηκε και στην προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στην πόλη της Θεσσαλονίκης: «Είναι κεφάλαιο για την Θεσσαλονίκη, άσχετα από τις ομάδες, πήρε με ιδιαίτερα υψηλό τίμημα το Μακεδονία Παλλάς, το λειτουργεί σωστά και έχω εικόνα τι έχει στο νου του, ξέρω τι θέλει να κάνει...

Ότι ζητήσει ο Σαββίδης θα γίνω χαλί να με πατήσει!».

Μάθε Ποντιακά

Ζαντός - Ο τρελός

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Ρολά - Στόρια - Σίτες και Κουφώματα στη Θεσσαλονίκη

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 39 επισκέπτες και 0 μέλη.