ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Άρθρα Διάφορα Το δήθεν τέλος μιας Ποντιακής συμμαχίας

Το δήθεν τέλος μιας Ποντιακής συμμαχίας

print
email

Άστοχο πρωτοσέλιδο δημιουργεί ερωτηματικά

Δημήτρης Μελισσανίδης - Ιβάν Σαββίδης
- Σε χθεσινό πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας, μεταφράστηκε δήλωση του Ιβάν Σαββίδη κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση πως μπαίνουν «τίτλοι τέλους» στη συμμαχία, για την κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την στιγμή λοιπόν που η εφημερίδα Goal News βλέπει «τίτλους τέλους» στη συμμαχία, μεταφράζοντας την τοποθέτηση Σαββίδη με λάθος τρόπο, η αλήθεια είναι η εξής...

 

 

Η συμμαχία Σαββίδη - Μελισσανίδη

Καμία συμμαχία δεν έχει τίτλους τέλους, ίσα – ίσα ενισχύεται ολοένα και περισσότερο! Ουσιαστική είναι η συμμαχία του Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό, ότι η «συμμαχία» και ο «αγώνας» για αλλαγή στην ΕΠΟ ξεκίνησε και συνεχίζεται από το δίδυμο Σαββίδη - Μελισσανίδη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός ουδέποτε ήταν κοντά στις κινήσεις των δύο, ουδέποτε συμμετείχε στις πολλές συναντήσεις που έγιναν μεταξύ των ισχυρών αντρών των δύο δικεφάλων. Έχει ακολουθήσει έναν δικό του δρόμο εντυπώσεων, δεν συμμετέχει στην μάχη των Ενώσεων, δεν είναι ουσιαστικά χρήσιμος στη συμμαχία των δύο.

Και όπως φαίνεται εδώ και μήνες, δεν είναι και άνθρωπος εμπιστοσύνης των δύο μεγάλων...


Ο ένας δεν θέλει, ο άλλος δεν μπορεί

Μπορεί ο Ιβάν, σε χθεσινή του ανακοίνωση, να άφησε αιχμές για τον Γιάννη Αλαφούζο, λέγοντας τη φράση «δεν θέλει», για τον Κοντονή «δεν μπορεί» και για τον Μαρινάκη «δεν του επιτρέπεται». Μπορεί για πρώτη φορά να μίλησε και να έδειξε έτοιμος ν’ ακολουθήσει έναν «μοναχικό δρόμο», αλλά δεν σκέφτεται να σπάσει το μπλογκ της «συμμαχίας» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η πραγματική συμμαχία είναι αυτή των δύο Ποντίων

Η σχέση με τον Μελισσανίδη είναι αυτή που δεν κλονίζεται με τίποτα, γιατί ότι και να συμβαίνει γίνεται μετά από συνεννόηση. Η ατάκα του Ιβάν Σαββίδη «θα πορευτούμε ακόμη και μόνοι», είναι σαφές πως δείχνει αποφασιστικότητα και όχι ρήξη με τον Μελισσανίδη.

Και είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κανείς, αρκεί να γνωρίζει πως κινούνται οι δύο Πόντιοι...

Μάθε Ποντιακά

Αγροτέρ - Το σκιάχτρο

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Ρολά - Στόρια - Σίτες και Κουφώματα στη Θεσσαλονίκη

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 62 επισκέπτες και 0 μέλη.