ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Άρθρα Διάφορα Νέοι «κεραυνοί» Σαββίδη κατά Φίλη

Νέοι «κεραυνοί» Σαββίδη κατά Φίλη

print
email

Έπρεπε να παραιτηθεί & όχι να το απαιτούμε!

Ιβάν Σαββίδης στην Αμερική
- Νέοι «κεραυνοί» του Ιβάν Σαββίδη από τη Νέα Υόρκη, για τα θέματα του Ποντιακού Ελληνισμού, χωρίς να ξεφύγει από τα «πυρά» και ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης. Ο κ.Σαββίδης ο οποίος συμμετείχε στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακών Νεολαιών στη Νέα Υόρκη, μετά τις δηλώσεις του για την αναγνώριση της Γενοκτονίας και την ανάγκη συνεργασίας των απανταχού Ποντίων για την επίτευξη αυτού του στόχου, επανήλθε δριμύτερος για τον Νίκο Φίλη...

«Θεωρώ ότι ο υπουργός Παιδείας έπρεπε να παραιτηθεί. Όχι να το απαιτούμε. Ο ίδιος έπρεπε να πει "με συγχωρείτε, κάποιον πλήγωσα" και να φύγει» σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Αμερική.

Σε πολλά σημεία της συνέντευξης αναφέρθηκε στον εαυτό του «ως Πόντιο της διασποράς», ενώ είπε ότι, κατά τη γνώμη του... «Διαχρονικά, οι καλύτεροι Ελληνες είναι αυτοί της διασποράς, διότι αγαπούν την Ελλάδα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο».

Ερωτηθείς για το αν σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική, ο Ιβάν Σαββίδης είπε αφοπλιστικά:

«Ο πολιτικός δεν μπορεί να επικοινωνεί με τους ψηφοφόρους του μέσω μεταφραστή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω ή ότι δεν θα συμμετέχω στις διαδικασίες. Το κάνω εδώ και 20 χρόνια, επειδή ο πόνος μου είναι η κατάσταση του Ποντιακού Ελληνισμού».

Μάθε Ποντιακά

Ρούζω - Πέφτω

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Ρολά - Στόρια - Σίτες και Κουφώματα στη Θεσσαλονίκη

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 64 επισκέπτες και 0 μέλη.