ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Άρθρα Διάφορα Πάμε μαζί για το ποδόσφαιρο

Πάμε μαζί για το ποδόσφαιρο

print
email

Σαββίδης - Μελισσανίδης

Δημήτρης ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ - Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗΣ
- Μέσα από κοινή τους δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ιβάν Σαββίδης απευθύνονται στους οπαδούς των ομάδων τους, καλώντας τους να συμμετάσχουν σε μια «γιορτή του ποδοσφαίρου», χωρίς ακρότητες.

Σε μία προσπάθεια ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στον τελικό του Κυπέλλου αύριο Σάββατο 6 Μαϊου 2017 (ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης προχώρησαν σε μία κοινή δήλωση.

Σε αυτή απευθύνονται στους οπαδούς των ομάδων τους, καλώντας τους να συμμετάσχουν σε μια «γιορτή του ποδοσφαίρου», χωρίς ακρότητες...
 

Αναλυτικά η κοινή τους δήλωση:

Απευθυνόμαστε από κοινού στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ενόψει ενός μεγάλου τελικού. Προσωπικά ανυπομονούμε για μια πραγματική γιορτή, μια γιορτή καθαρού και έντιμου ποδοσφαίρου, μια γιορτή όπου ο καλύτερος και πιο τυχερός θα επιβραβευθεί με το Κύπελλο Ελλάδας 2017 και ο ηττημένος θα χειροκροτηθεί για την προσπάθειά του.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη γιορτή αυτή, με το ίδιο πνεύμα...

Χωρίς ακρότητες να υποστηρίξετε με πάθος, αλλά ταυτόχρονα να προστατεύσετε την ομάδα σας, αποδεικνύοντας εσείς πρώτοι ότι μπορείτε να συνυπάρχετε στις εξέδρες των γηπέδων όλης της χώρας. Αυτό θα είναι και το μεγάλο κέρδος για όλους μας. Τον τελικό αυτό πρέπει όλοι μαζί να τον κάνουμε ξεχωριστό, τιμώντας και την ιστορία - αλλά και την κοινή καταγωγή των ομάδων μας.


Μας δίνεται η δυνατότητα να επιβεβαιώσουμε εμπράκτως το πως θέλουμε το ποδόσφαιρο από εδώ και πέρα: Με πνεύμα «ευ αγωνίζεσθαι», με έντιμη διαιτησία, με φιλάθλους και των δυο ομάδων στο γήπεδο, με ανταγωνισμό αλλά και με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο.

Η τραγική ιστορία του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, τη μνήμη του οποίου τιμούν από κοινού οι δύο ομάδες, όπως και όλων όσοι χάθηκαν με αφορμή το ποδόσφαιρο, πρέπει να είναι το έναυσμα της συμφιλίωσης και της ειρηνικής συνύπαρξης των οπαδών.

Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων
Ενωμένοι μπορούμε να γυρίσουμε τη σελίδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

 

Με εκτίμηση
Ιβάν Σαββίδης - Δημήτρης Μελισσανίδης

 

Μάθε Ποντιακά

Ρούζω - Πέφτω

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Ρολά - Στόρια - Σίτες και Κουφώματα στη Θεσσαλονίκη

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 111 επισκέπτες και 0 μέλη.