ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Άρθρα Διάφορα Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Μωυσίδης

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Μωυσίδης

print
email

Ο ένθερμος Πόντιος Αντιστράτηγος -

Βασίλης Μωυσίδης - Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

 

Τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει για τις δημοτικές εκλογές του 2019, ο Βασίλης Μωυσίδης. Ο ένθερμος Πόντιος Βασίλης Μωυσίδης αν και δεν προέρχεται από καμία πολιτική οικογένεια, αποφάσισε να τεθεί στην κρίση του κόσμου, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

 

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης προέρχεται από τον χώρο της Αστυνομίας. Διετέλεσε Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2017 ψηφίζεται στις εκλογές της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων. 

Όντας ενεργό πολιτικό όν και αγαπώντας πολύ αυτή την πόλη που την προστάτευσε, τη γνώρισε όσο λίγοι μέσα από τα χρόνια υπηρεσίας - όσο και από τη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, εκφράζει την επιθυμία του να συμμετέχει και έμπρακτα να αποδείξει πως μέσα από τις πληγές της χώρας και του δήμου, μπορούμε να ανασυνταχτούμε...
 

Να ενωθούμε και να φτιάξουμε την πόλη που μας αξίζει!

 

Ποιος είναι ο Βασίλης Μωυσίδης 

Γεννήθηκε το 1965 στο Δροσάτο του Κιλκίς. Τελείωσε το λύκειο στη Θεσσαλονίκη και το 1985 εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπου από το 1988 και μετέπειτα υπηρέτησε σε διάφορες νευραλγικές υπηρεσίες, ενώ το 2015 διετέλεσε Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης.

Το 2016 μετατέθηκε στην Αθήνα όπου για ένα έτος διετέλεσε Διοικητής της Ακαδημίας της ΕΛ.ΑΣ., απ’ όπου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντιστράτηγου.

Έχει μετεκπαιδευθεί σε θέματα Αντιτρομοκρατίας στις ΗΠΑ, ενώ για δύο χρόνια υπήρξε απεσταλμένος της Ελλάδος στη Βουλγαρία ως παρατηρητής σε θέματα διακίνησης Ναρκωτικών, Λαθρεμπορίου, Όπλων, Διακίνησης και Εκπόρνευσης γυναικών, προς τη χώρα μας και άλλες χώρες της Ευρώπης.


Ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλης Μωυσίδης το 2017 ψηφίζεται στις εκλογές τις ΔΙΣΥΠΕ (Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων) στο Παγκόσμιο όργανο και εξελέγη Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας. Απ' όπου συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις εκπροσωπώντας τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Ασχολείται με θέματα που έχουν έντονο κοινωνικό χαρακτήρα και πρόθεση του είναι η ενασχόληση του με τα κοινά της πόλης με σκοπό την προσφορά στους συνανθρώπους του και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Είναι το δεύτερο παιδί του Κίμωνα και της Μαργαρίτας Μωυσίδη. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, τον Κίμωνα 27 ετών και τη Μαργαρίτα 24 ετών.

 

 

Το διαβάσαμε ΕΔΩ

Μάθε Ποντιακά

Οράζω ή Οριάζω - Προσέχω / Παρακολουθώ

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Ρολά - Στόρια - Σίτες και Κουφώματα στη Θεσσαλονίκη

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 80 επισκέπτες και 0 μέλη.