ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Lelevose Blog Επίκαιρα Θέματα Δωρεάν Ποντιακά εδέσματα στον Λευκό Πύργο
  • Δωρεάν Ποντιακά εδέσματα στον Λευκό Πύργο

    Δωρεάν Ποντιακά εδέσματα στον Λευκό ΠύργοΜε διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας της. Ο εορτασμός σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Ηρακλή Τσακαλίδη στηρίζεται σε τέσσερις άξονες. Στην παρουσία του Συλλόγου στη 83η ΔΕΘ, στη διοργάνωση ενός μεγάλου Ποντιακού γλεντιού, ημερίδας Ποντιακής γαστρονομίας και της κεντρικής εκδήλωσης - αφιερώματος στην πολυετή λειτουργία του Συλλόγου.

    Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, στις 11 το πρωί, η ΕΠΩΦ διοργανώνει την ημερίδα Ποντιακής γαστρονομίας στον χώρο μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία για τα οφέλη της Ποντιακής κουζίνας από τον επίκουρο καθηγητή Βιολογίας του ΑΠΘ, Θωμά Σαββίδη. Ενώ θα μοιραστούν δωρεάν Ποντιακά εδέσματα, όπως #ωτία και τανωμένος σορβάς κ.α.. Παράλληλα θα παρουσιαστούν Ποντιακοί και παραδοσιακοί #χοροί από τα μέλη του Συλλόγου.

    Ο Σύλλογος που απαριθμεί σήμερα περίπου 800 μέλη, ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό τη διατήρηση των ηθών και των εθίμων, της ιστορίας, της λαογραφίας και του πολιτισμού.

https://www.lelevose.gr/components/com_mikro/images/up/s1/
https://www.lelevose.gr/inner.php/temeteronblog/


Μάθε Ποντιακά

Ντε φτας ή Ντο εφτάς - Τι κάνεις

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 34 επισκέπτες και 0 μέλη.