Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε συχνά τιθέμενες ερωτήσεις:

Πως μπορώ ν’ ακούσω το Ράδιο ΛΕΛΕΒΩΣΕ 101,3;

Εάν βρίσκεστε στην Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία, μπορείτε να ακούσετε μέσω ραδιοφώνου, από την συχνότητα των 101,3 FM. Εάν βρίσκεστε εκτός αυτών των περιοχών ή στο εξωτερικό, μπορείτε να ακούσετε 24 ώρες το 24ωρο μέσω διαδικτύου, από το Lelevose.GR ή από το Lelevose.COM

Εναλλακτικά μπορείτε να ακούσετε μέσω της εφαρμογής του TuneIn

Στην Ανατολική Μακεδονία (Καβάλα, Δράμα κλπ) η μετάδοση μέσω των FM είναι 24ωρη, ενώ στην Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Κιλκίς κλπ) η μετάδοση καλύπτει τις ώρες από 16:00 έως 21:00.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω κατά την διάρκεια των εκπομπών;

Κατά την διάρκεια των ΖΩΝΤΑΝΩΝ (LIVE) εκπομπών, με το studio του Ράδιο Πόντος ΛΕΛΕΒΩΣΕ 101,3 μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εξής τρόπους:

  1. Τηλεφωνικά: 2310.550009 ή 2510.222131
  2. Μέσω email στο pontos @ lelevose .com (χωρίς τα κενά)
  3. Εναλλακτικά ενδέχεται να μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω Κοινωνικών Δικτύων (facebook, twitter κλπ). Στην περίπτωση αυτή, ακολουθήστε τις οδηγίες του μουσικού παραγωγού, όπως αυτές δίδονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Μπορώ να διαφημιστώ στο Lelevose.GR;

Εάν έχετε δική σας επιχείρηση – κατάστημα, μπορείτε να επωφεληθείτε μέσω προβολής στο Lelevose.GR. Ο διαδικτυακός μας τόπος είναι ιδανικός για εταιρείες που ασχολούνται με θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό, την Ποντιακή παράδοση, την Ποντιακή διατροφή, την Ποντιακή μουσική… και όχι μόνο.

Για την διαφημιστική προβολή σας στο Lelevose.GR ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πως θα λύσω μια απορία/ερώτηση μου, που δεν εμφανίζεται σ΄ αυτή τη σελίδα;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, υποβάλλοντας την ερώτηση σας, την οποία θα χαρούμε να απαντήσουμε.