Σχετικά με το Lelevose

Είμαστε εδώ για να προβάλουμε τον Ποντιακό Ελληνισμό, τις δραστηριότητες και τα δρώμενα του. Με στόχο να ενημερώνουμε τους απανταχού Ποντίους (και όχι μόνο) ανά τον κόσμο.

ΙστορίαΠολιτισμόςΠαράδοσηΓενοκτονία

Όλα αυτά όχι μόνο από αγάπη προς το στοιχείο μας, αλλά και από την ανάγκη να ξεθάψουμε και να παρουσιάσουμε όλους αυτούς τους θησαυρούς.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν στη βελτίωση του Lelevose.GR με υλικό, ιδέες και προτάσεις. Είμαστε πάντα ανοιχτοί να ακούσουμε τις απόψεις σας. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να προσφέρει στον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας (μια φωτογραφία, κάποιο ιστορικό άρθρο, μια μαρτυρία, κάποια είδηση ή ότι άλλο πιστεύει ότι αξίζει να δημοσιευθεί) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Τέλος, εάν σας ενδιαφέρει η διαφημιστική προβολή μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να προβληθείτε & να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες του Lelevose.GR. Φέρνοντας τους χιλιάδες επισκέπτες μας, ως πελάτες, στην επιχείρηση σας.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν μαζί με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε την θεματολογία μας, ώστε το Lelevose.GR να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον online Ποντιακό Ελληνισμό!


ΡΑΔΙΟ ΛΕΛΕΒΩΣΕ 101,3 FM

Ακούστε το ΡΑΔΙΟ ΛΕΛΕΒΩΣΕ τον δημοφιλέστερο σταθμό των Ποντίων. Μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο, Ποντιακή μουσική και τραγούδια. Για τους απανταχού Πόντιους, αλλά και για όσους αγαπούν την Ποντιακή μουσική και τραγούδια.

Τα τραγωδίας τα καλά, τ’ έναν πε, τ’ άλλον άκ’σον…


Το ταξίδι συνεχίζετε…

Με εκτίμηση
LELEVOSE.GR