ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Άρθρα Διάφορα Ακυρώθηκε συναυλία του Ρέμου

Ακυρώθηκε συναυλία του Ρέμου

print
email

Άρχισαν τα παρατράγουδα...

Ακύρωση συναυλίας Αντώνη Ρέμου στην Αμερική
- Μέρα με την ημέρα καθίσταται πλέον όλο και πιο σαφές, ότι δεν έπιασαν τόπο οι «εξηγήσεις» που έδωσε κατόπιν εορτής ο Αντώνης Ρέμος, για τις δηλώσεις που έκανε περί περηφάνειας του επειδή αντλεί την καταγωγή του από εκεί όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ, τις οποίες απέδωσε στα «κακά Αγγλικά» τόσο τα δικά του, όσο και του Τούρκου δημοσιογράφου...

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στην «Hurriyet» συντάραξαν το πανελλήνιο, με τον τραγουδιστή να γίνεται επανειλημμένα στόχος επιθέσεων, ακόμα και από ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος, υποδεικνύοντάς του ότι έχει υποπέσει σε σοβαρό ατόπημα.

 

Ωστόσο, και οι κατοπινές εξηγήσεις του τραγουδιστή, μέσω της ανάρτησής του στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι είτε υπήρξε λανθασμένη μετάφραση από τα Τουρκικά στα Ελληνικά είτε τα μέσα της γειτονικής χώρας παρερμήνευσαν τα λεγόμενά του, αντί να καθησυχάσουν, αντιθέτως φαίνεται να εξόργισαν περισσότερο...

Διοργανωτές μεγάλης συναυλίας του τραγουδιστή στη Νέα Υόρκη, στις 28 Οκτωβρίου 2016, ακύρωσαν την εμφάνισή του!

Ο Ρέμος είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στο Town Hall, ανήμερα της εθνικής επετείου για την Ιταλική εισβολή και το έπος του Ελληνικού στρατού που πέταξε τους Ιταλούς εντός Αλβανίας, σε ένα ιστορικό κτίριο στην καρδιά της Αμερικανικής μητρόπολης, χωρητικότητας 1.500 ατόμων.

Μάλιστα, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων είχε αρχίσει κανονικά, με τα «μαγικά χαρτάκια» να ξεκινούν από τα 59 δολάρια και να φτάσουν έως και τα 119 δολάρια. Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από όσα είπε ο τραγουδιστής σχετικά με τον Κεμάλ, τον σφαγέα του Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού, οι υπεύθυνοι της συναυλίας το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν να την ακυρώσουν, αφού οι ομογενείς εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τον Αντώνη Ρέμο.

 

Μάθε Ποντιακά

Σκουντουλίζω - Μοσχοβολώ

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Ρολά - Στόρια - Σίτες και Κουφώματα στη Θεσσαλονίκη

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 79 επισκέπτες και 0 μέλη.