ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Περιεχόμενο Προβληθείτε

Προβληθείτε

print
email

Προβληθείτε στο Lelevose.GR

Προβολή - Διαφήμιση στο Lelevose.GR- Είναι τόσο απλό! Εάν έχετε  δική σας επιχείρηση η οποία θέλετε να επωφεληθεί μέσω προβολής στο Lelevose.GR, ο διαδικτυακός μας τόπος είναι ιδανικός για εταιρείες που ασχολούνται με θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό, την Ποντιακή παράδοση, την Ποντιακή διατροφή, την Ποντιακή μουσική κλπ.

Το Lelevose.GR λειτουργεί ως μια πλατφόρμα ολοκληρωμένης ή επιλεκτικής προβολής, διαθέτοντας εργαλεία προώθησης και παρουσίασης, σε ποικιλία μορφών!


Επιλέξτε τον τύπο προβολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τους στόχους σας!


ΤΥΠΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Banner: Τοποθέτηση εικόνας (banner), που οδηγεί μέσω συνδέσμου (link) σε δική σας ιστοσελίδα.
Text Link: Διαφήμιση κειμένου, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς την ιστοσελίδα σας.
Newsletter: Προβληθείτε μέσω του Newsletter μας, με Διαφημιστικό Banner ή με Active Link.
Social Media προβολή: Προβληθείτε μέσω ειδικής δημοσίευσης, στη σελίδα του Lelevose.GR στο Facebook και μέσω του λογαριασμού μας στο Twitter.
Ραδιοφωνική Διαφήμιση: Προώθηση και προβολή της επιχείρησης σας, μέσω του Ράδιο Πόντος ΛΕΛΕΒΩΣΕ 101,3.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Σε κάθε περιοχή, τα διαφημιστικά banners εναλλάσσονται. Υπάρχει δυνατότητα να αγοράσετε το 100% των εμφανίσεων, έτσι ώστε το διαφημιστικό σας banner να εμφανίζεται μόνιμα σε μία επιλεγμένη θέση.
- Δεν διαθέτουμε στόχευση διαφήμισης με βάση το περιεχόμενο, μιας και ο διαδικτυακός τόπος μας είναι ενιαίος, σε μορφή και περιεχόμενο. Παρ’ όλα αυτά, εάν σας ενδιαφέρει συγκεκριμένη υποσελίδα μας, μπορούμε να τοποθετήσουμε το διαφημιστικό σας banner, μόνο σε εκείνη την σελίδα!
- Κάθε διαφημιζόμενος μπορεί να διαθέτει περισσότερα από 1 Banner ή Active Link, διαφορετικών μεγεθών, σε διαφορετικές θέσεις.
- Δεν κάνουμε δεκτά διαφημιστικά Banners ή ή Active Links τα οποία εμφανίζουν ανάρμοστο ή μη κατάλληλο περιεχόμενο και κατευθύνουν τους επισκέπτες σε ανάλογες ιστοσελίδες.
- Τα πακέτα προβολής δεν συμπεριλαμβάνουν την κατασκευή διαφημιστικών Banners. Εάν επιθυμείτε την κατασκευή του διαφημιστικού σας Banner, ενημερώστε μας κατά την επικοινωνία.
- Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας του Lelevose.GR είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.
 

Όλα τα παραπάνω ισχύουν μαζί με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε την θεματολογία μας, ώστε το Lelevose.GR να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς του... On-Line Ποντιακού Ελληνισμού!


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Μάθε Ποντιακά

Γιεργάν - Το πάπλωμα

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 106 επισκέπτες και 0 μέλη.