ΑναζήτησηΕπικοινωνίαTwitterFacebook
Είστε εδώ Αρχική Άρθρα Διάφορα «Βόμβες» Φράγκου Φραγκούλη

«Βόμβες» Φράγκου Φραγκούλη

print
email

Ότι κάνουμε θα το κάνουμε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Φράγκος Φραγκούλης
- Με αιφνιδιαστική και αυθόρμητη παρέμβασή του, ο Στρατηγός ε.α., επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, ταράζει με τις δηλώσεις του. Συγκεκριμένα, την Κυριακή το βράδυ (20 Μαρτίου 2016), σε τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή στο Ράδιο Μετρόπολις 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Βραδιάζει» του Αχιλλέα Ασλανίδη, όπου προσκεκλημένος ήταν ο δημοσιογράφος του «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» Κωστής Αλεξίου, ο κ.Φραγκούλης άρχισε ανηλεή βομβαρδισμό των άθλιων θέσεων και πράξεων της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αφήνοντας καθαρά να σκιαγραφηθεί η δημιουργία ενός νέου ενωτικού φορέα του τύπου «όλοι μαζί» για την Ελλάδα!


Με αφορμή τα σχόλια της εκπομπής, του Αχιλλέα Ασλανίδη και τις σχετικές αποκαλύψεις του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, τις γνωστές δηλώσεις Φίλη, Μουζάλα και Σία, αλλά και την παρέμβαση ακροατή που πήγε να προσβάλει το φρόνημα και την εθνική συνείδηση και γλώσσα των κατοίκων της ακριτικής Φλώρινας και την συγκινητική ανταπάντηση Φλωρινιώτισσας... ο Στρατηγός πήρε αιφνιδιαστικά τηλέφωνο στην εκπομπή και έβαλε φωτιά στις ντάπιες, αποκαλώντας ευθέως και επιεικώς «γαϊδούρια» όσους προσβάλουν την ελληνικότητα των Μακεδόνων και δίνουν το Όνομα στα Σκόπια, αλλά και όσων αρνούνται την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού!

Μιλώντας για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, θυμήθηκε με μεγάλη συγκίνηση τον υπέροχο δάσκαλό του Πέτρο Παπαπέτρο από το Ξυνό Νερό Φλώρινας, γιο Μακεδονομάχου και παπά, που είχαν γδάρει ζωντανό οι Κομιτατζήδες και ξεσπά:

«Να πλένουν το στόμα τους όλα αυτά τα γαϊδούρια, τα γαϊδούρια, που βρίζουν τον Ελληνισμό και τον Ποντιακό Ελληνισμό» βροντοφώναξε ο Στρατηγός, μέσα από τα βάθη της ψυχής του, αγανακτώντας με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα!

 

Ντροπή τους

«Ντροπή τους! Μεγαλύτερο ξεπεσμό δεν μπορούμε να έχουμε» πρόσθεσε ο Φράγκος Φραγκούλης για το γενικό ξεπούλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σε ερώτηση για τους Τούρκους Αξιωματούχους που φέρνουν στα Ελληνικά νησιά μας, συμπλήρωσε:

«Μεγαλύτερο ξεπεσμό δεν μπορούμε να έχουμε!»

Στο δε ζητούμενο ότι «κάτι πρέπει να κάνουμε» καθώς το ζητάει και ο κόσμος από τον ίδιο, ο Στρατηγός τόνισε με νόημα, τέσσερις φορές, ότι αυτό που θα κάνουμε θα το κάνουμε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»...


Περί Τσίπρα και Καμμένου

«Ντροπή σε όλους τους! Είναι ηγέτες αυτοί (της Ευρώπης); Ούτε εντός παρενθέσεως ηγέτες δεν είναι αυτοί των 28 κρατών! Μηδέ και του δικού μας εξαιρουμένου», κατέληξε ο Φραγκούλης για τον τραγικό χειρισμό του προσφυγικού.

Σε ερώτησή, για το τι θα έλεγε εάν είχε μπροστά του τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο,ο Στρατηγός τον σφάζει με το γάντι, λέγοντας με νόημα:

«Τι θα του έλεγα; Να γίνει Υπουργός Εθνικής Άμυνας»


Δεν σέβονται Κολοκοτρώνη και Σολωμό

«Λίγο να καθίσουν να διαβάσουν να μελετήσουν, να δουν αυτήν την πατρίδα. Τι έχει τραβήξει για να γίνει ελεύθερη. Όταν δεν σέβονται τον Κολοκοτρώνη, όταν δεν σέβονται κανέναν… Μέχρι και τον εθνικό ποιητή τον Διονύσιο Σολωμό πήγαν να ευτελίσουν.

Τι άλλο ψάχνουν να βρούνε; Τι άλλο θέλουν να κάνουν; Τι ανοσιουργήματα είναι αυτά; Δεν υπάρχει τσίπα; Τίποτα δεν σέβονται; Τι προσδοκούν δηλαδή να κάνουν; Να αλλοτριώσουν παντελώς αυτόν τον τόπο; Αυτό είναι το όνειρό τους;» αναρωτήθηκε ο Στρατηγός.


Ποια Τουρκία

Για το βιβλίο του «Ποια Τουρκία; Ποίοι Τούρκοι;» τόνισε:

«Είναι 78 εκατομμύρια και έχουν 72 και μισά έθνη! Ο ίδιος ο Οζάλ το είπε! Δεν το λέω εγώ. 28 εκατομμύρια είναι Κούρδοι και άλλοι 25 με 30 εκατομμύρια είναι οι Αλεβί. Οι παλαιοί κάτοικοι της Μικράς Ασίας. Να το μάθουνε. Ποια Τουρκία; Και ποιος Νταβούτογλου;»...


Περήφανος Θρακομακεδόνας

«Η μάνα μου είναι από το Πολυκάστανο Βοΐου Κοζάνης. Και ο πατέρας μου είναι από την Ανατολική Θράκη. Πρόσφυγας. Είμαι Θρακομακεδόνας και περήφανος που είμαι Μακεδόνας! Από τη μια μεριά. Και από την άλλη μεριά είμαι Ανατολικοθρακιώτης» είπε για την καταγωγή του ο Φράγκος Φραγκούλης.

Δείχνοντας έτσι πώς έχει κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να παρεμβαίνει και για το Σκοπιανό και για τα εθνικά γενικά θέματα…

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ» ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΣΛΑΝΙΔΗ

Πηγή

Μάθε Ποντιακά

Ξύγαλαν - Το γιαούρτι

https://www.lelevose.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...

Ρολά - Στόρια - Σίτες και Κουφώματα στη Θεσσαλονίκη

Επισκέπτες Online

Έχουμε online 102 επισκέπτες και 0 μέλη.