Ναϊλί εσέν καμέντσα μάνα…

Μοιραστείτε το

«Ναϊλί εσέν καμέντσα μάνα… τι θα περάσεις από τώρα και στο εξής» αναφέρει το μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλας Αρμουτίδου. Απευθυνόμενη στην Πόντια, Μελίνα (Σιμέλα) Κακουλίδου, μάνα του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης 1η Φεβρουαρίου 2022.

Η άγνωστη σχέση της οικογένειας Τοπαλούδη, με την οικογένεια του Άλκη Καμπανού


Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε, πως η μητέρα του Άλκη υπηρετούσε ως δασκάλα για μία χρονιά, στο ίδιο δημοτικό σχολείο στο Διδυμότειχο, όπου ήταν τοποθετημένος και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης.

Η μητέρα του Άλκη Καμπανού επικοινώνησε με την Κούλα Αρμουτίδου, μετά τον χαμό του γιου της.

«Πήρα το αίτημα φιλίας της από νωρίς χθες το πρωί και έπεσα από τα σύννεφα. Αμέσως σκέφτηκα το Γολγοθά που την περιμένει, σκέφτηκα την τραγωδία που θα ζήσει. Άρχισα να την παρηγορώ, γιατί ξέρω τι θα περάσει από τώρα και στο εξής…»


Το μήνυμα της Κούλας Αρμουτίδου – Τοπαλούδη

Το μήνυμα της Κούλας Τοπαλούδη συγκλονίζει:

«Μόνο σκοτάδι έχω από τότε στο μυαλό μου. Δεν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχει καθημερινότητα, το όνειρο, η ελπίδα. Μας οδήγησαν στα τάρταρα. Σ’ ένα βράδυ μέσα μου τα πήρανε όλα, αυτά τα τέρατα. Αν ήμουν η μάνα του Ροδίτη ή του Αλβανού θα ντρεπόμουν να αντικρίσω το φως του ήλιου. Αν ήμουν η μάνα όλων αυτών των ανθρωπόμορφων τεράτων, όπως και αυτού που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη, θα τους στραγγάλιζα με τα ίδια μου τα χέρια.

Θα έλεγα σκοτώστε τα, αφανίστε τα από προσώπου γης. Δεν μπορεί να βαραίνουν αυτή την κοινωνία, αυτό το χώμα. Τα ισόβια τα εννοώ εγώ η μάνα της Ελένης και μιλώ και για λογαριασμό όλων των μανάδων που στείλανε στον τάφο τα παιδιά τους, μέσα από βασανισμούς και δολοφονίες.

Ξαφνικά σε ρίχνουν σ’ έναν μαύρο ωκεανό και κάνεις χιλιάδες προσπάθειες να ανέβεις, αλλά συνεχώς βουλιάζεις. Βουλιάζεις και ποτέ δε θα μπορείς ελεύθερα να κολυμπάς, να επιπλέεις…

Μελίνα μου (τ’ εμέτερον Σιμέλα), χαροκαμένη μάνα, κλάψε το παιδάκι σου, αγκάλιασέ το, φίλησέ το, νανούρισέ το, πες του ό,τι δεν πρόλαβες να του πεις κι αποχαιρέτησέ το!

Ρούφηξε τα πάντα από τη μορφή του αδικοχαμένου παιδιού σου και σφήνωσέ τα, αποτύπωσέ τα σε όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου σου. Από τώρα και στο εξής θα τον κουβαλάς τον Άλκη σου μέσα στην ψυχούλα σου και στην καρδούλα σου.

Δολοφόνοι του Άλκη, η κατάρα μας να πέσει πάνω στα κεφάλια σας. Ο άδικος χαμός αυτού του αγοριού να γίνει ο εφιάλτης σας. Μαυροντύσατε μια οικογένεια που δεν σας έφταιξε σε τίποτα.».


Αγουρόπον μικρόν, Καλόν Παράδεισον να έχς!

Μοιραστείτε το