Άρωμα Πόντου στο «Voice of Greece»

Μοιραστείτε το

Άρωμα Πόντου έφερε στο πλατό του «Voice of Greece» ο Χρήστος Συμεωνίδης. Ο οποίος εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο που προβλήθηκε στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ερμηνεύοντας ένα παραδοσιακό Ποντιακό τραγούδι.

Ερμήνευσε το «Πατρίδα μ΄ αραεύω σε» παίζοντας και Ποντιακή λύρα


Χρήστος Συμεωνίδης

Ο 25χρονος τραγουδιστής με καταγωγή από τον Πόντο ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Εμφανίστηκε στο μουσικό talent show του ΣΚΑΪ, με διάθεση να κρατήσει ζωντανές τις μνήμες στο τηλεοπτικό κοινό.

Αφού ο Χρήστος Συμεωνίδης ολοκλήρωσε την ερμηνεία του, οι coaches που μπορούσαν να τον διεκδικήσουν ήταν η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μιας και αυτοί είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους, αφού η ερμηνεία του τους εντυπωσίασε.

Μάλιστα ο Χρήστος έκανε μια ερώτηση στην Έλενα Παπαρίζου, η οποία ξαφνιάστηκε. Συγκεκριμένα την ρώτησε: «Δεν με θυμάσαι; Έτσι;». Η Έλενα Παπαρίζου δεν τον θυμόταν και αναρωτιόταν από που γνωρίζονται. Για αυτό συνέχισε λέγοντας της:

«Είχαμε βρεθεί σε ένα μέρος τέλος πάντων, με έναν κοινό φίλο. Ήμασταν τρία αδέρφια πριν 5 – 6 χρόνια και μας πρότεινε να σου δώσουμε το CD μας. Βρεθήκαμε σε ένα ξενοδοχείο στη Γλυφάδα»

Η Έλενα Παπαρίζου δεν μπόρεσε να θυμηθεί τη συγκεκριμένη συνάντηση, μιας και λαμβάνει αρκετά CD με τραγούδια από διάφορους καλλιτέχνες, όπως είπε.


Ποντιακά τραγούδια στο Voice of Greece

Ποιον επέλεξε όμως ο Χρήστος Συμεωνίδης;

Ο νεαρός Πόντιος τραγουδιστής επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Στην οποία μάλιστα είπε ότι θα ήθελε να ερμηνεύει Ποντιακά τραγούδια στο φετινό «Voice of Greece».


Τι μεγάλη εμπειρία

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Συμεωνίδης, ο ταλαντούχος τραγουδιστής με τη ξεχωριστή χροιά, πριν μερικούς μήνες παρουσίασε το νέο του single με τίτλο «Τι μεγάλη εμπειρία».

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Συμεωνίδη είναι σε μουσική του ίδιου και σε στίχους του Βασίλη Μωϋσιάδη.

Στο νέο του single o Χρήστος Συμεωνίδης δίνει τον καλύτερο του ερμηνευτικό εαυτό, βάζοντας τη σφραγίδα του σε ένα τραγούδι που ο κόσμος το αγάπησε από το πρώτο κι’ όλας άκουσμα!


Δείτε στο παρακάτω video, την ερμηνεία του Χρήστου Συμεωνίδη στο «Voice of Greece»

Μοιραστείτε το