Δωρεάν μαθήματα Ποντιακής διαλέκτου

Μοιραστείτε το

Ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα Ποντιακής διαλέκτου για αρχάριους, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020. Σε συνεργασία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Δωρεάν μαθήματα 100 ωρών


Μαθήματα Ποντιακών

Τα δωρεάν μαθήματα Ποντιακών παρέχονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, από εθελοντές πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Ποντιακής διαλέκτου. Ενώ θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα σε αίθουσες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ή σε αίθουσες άλλων σχολικών μονάδων στη Θεσσαλονίκη.

Κάθε τμήμα θα συγκροτείται με τουλάχιστον 20 εκπαιδευόμενους και δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των 40 ατόμων. Ενώ κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα τηρείται παρουσιολόγιο. Προκειμένου να δοθεί «Βεβαίωση Παρακολούθησης» μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 για το πρώτο τμήμα και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 για το δεύτερο τμήμα εκμάθησης.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω email, για τις λεπτομέρειες του προγράμματος εκμάθησης της Ποντιακής διαλέκτου.


Εγγραφές – Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα εκμάθησης της Ποντιακής διαλέκτου έχουν όσοι δεν παρακολούθησαν το περσινό πρόγραμμα και είναι αρχάριοι στη Ποντιακή διάλεκτο.

Για την επιλογή των υποψηφίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας αίτησης τους. Επίσης θα προηγηθούν όσοι είχαν υποβάλει αίτηση για τον περσινό κύκλο μαθημάτων αλλά δεν επιλέχτηκαν. Μετά από διασταύρωση των στοιχείων τους με τις ονοματικές καταστάσεις που τηρούνται.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα δωρεάν μαθήματα των 100 ωρών, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους ΕΔΩ

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019. Ενώ να σημειωθεί πως οι διπλές εγγραφές θα διαγράφονται. Για περισσότερες διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν μήνυμα στο e-mail: gk@uom.gr

Μοιραστείτε το