Ερωτηματολόγιο για τη Γενοκτονία

Μοιραστείτε το

Από την Επιτροπή Γενοκτονίας του «Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης», δημοσιεύεται ερωτηματολόγιο, σχετικά με την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο των δράσεων του Συλλόγου.

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές


Σκοπός – Στατιστική έρευνα

Σκοπός του ερωτηματολογίου αυτού, είναι μέσω της εκπόνησης στατιστικής έρευνας, να αποκτηθεί μια γενική εικόνα σχετικά με το επίπεδο γνώσεων της πανεπιστημιακής κοινότητας, όσον αφορά την Γενοκτονία των Ποντίων.

Το ερωτηματολόγιο θα είναι διαθέσιμο προς ηλεκτρονική συμπλήρωση έως τις 18 Μαΐου 2020 και απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Τα συμπεράσματα που θα συναχθούν, θα αποτελέσουν κινητήρια δύναμη για τα επόμενα βήματα του Συλλόγου. Απώτερος σκοπός των οποίων είναι η διεθνοποίηση της Γενοκτονίας και η εξάλειψη των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Βρείτε παρακάτω τον σύνδεσμο που οδηγεί στο ερωτηματολόγιο

Ερωτηματολόγιο – Γενοκτονία των Ποντίων

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη και τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την διεξαγωγή έρευνας πάνω στο υφιστάμενο αντικείμενο αυτής. Με την συμπλήρωση και την υποβολή των απαντήσεων σας, συναινείτε στην περαιτέρω ανώνυμη επεξεργασία των δεδομένων σας, για αποκλειστικά επιστημονικούς σκοπούς. Θα τηρηθεί το απόρρητο σύμφωνα με τους εγχώριους και διεθνείς κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων.


Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης άρχισε τη δράση του το 1946, ως μια παρέα ανθρώπων με κοινά πολιτιστικά ενδιαφέροντα και κοινωνικούς προβληματισμούς. Επίσημα η «Ένωση Ποντίων Φοιτητών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης» ιδρύεται το 1959, στο πλαίσιο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και ξεκινάει οργανωμένα, πλέον, το πολυδιάστατο έργο της.

Μετά τη διακοπή των δραστηριοτήτων της κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, η «Ένωση» επανιδρύεται το 1975 και μετονομάζεται σε «Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης». Με την τροποποίηση του καταστατικού το 1989, ο Σύλλογος πλέον ονομάζεται «Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης» και περιλαμβάνει φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Αριστοτελείου και των Τ.Ε.Ι. Σίνδου.

Το 2015 ο Σύλλογος γιόρτασε τα 40 χρόνια λειτουργίας με τη σημερινή του επωνυμία.

Μοιραστείτε το