Μετονομάζεται το γήπεδο του Απόλλων Καλαμαριάς

Μοιραστείτε το

Ο Απόλλων Καλαμαριάς αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου Πόντιου καλλιτέχνη Χάρρυ Κλυνν. Ονομάζοντας το γήπεδο ποδοσφαίρου της ομάδας σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης».

Στην ομάδα δεν ξέχασαν ποτέ την προσφορά του «Χάρρυ Κλυν»


Μετονομασία γηπέδου

Ο «Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» ενόψει της Γενικής Συνέλευσης που θα προκηρύξει, θέτει σε διαβούλευση το θέμα της ονομασίας του γηπέδου μας και καλεί όλους τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας μας να συμμετέχουν σε αυτό το ιστορικό γεγονός.

Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ παραθέτει τις εξής τρεις προτάσεις:

  1. Παμποντιακό Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ»
  2. Παμπροσφυγικό Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ»
  3. Παμπροσφυγικό Ποντιακό Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ»

Παρακαλούμε πολύ όποιος επιθυμεί να προτείνει άλλη ονομασία για το ιστορικό γήπεδό μας, εκτός των τριών, να στείλει την πρότασή του στο email του Συλλόγου: mgsapollonkalamarias@outlook.com


Χάρρυ Κλυν

Ο Χάρρυ Κλυνν κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης «έφυγε» από την ζωή τον Μάιο του 2018, σε ηλικία 78 ετών. Σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Καθώς αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους και αγαπημένους Έλληνες κωμικούς, διαθέτοντας μεγάλο ταλέντο στη σάτιρα.

Ο Χάρρυ Κλυν γεννήθηκε το 1940 στη Καλαμαριά, από Πόντιους πρόσφυγες γονείς, τον Νίκο και την Κυριακή. Μεγάλωσε στη Καλαμαριά που πολύ αγαπούσε και την οποία είχε βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς ήταν και ο αθλητισμός.

Από το 1980 ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και τον αγαπημένο του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πήρε την ομάδα από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και το 1983 την ανέβασε στην Α’ Εθνική. Παραμένοντας επί 7 συναπτά έτη στην Α’ κατηγορία. Με την επαγγελματοποίηση του ποδοσφαίρου, ήταν ο ιδρυτής της «ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς». Ενώ διετέλεσε και πρώτος πρόεδρος της ΠΑΕ.


Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν ο σύγχρονος αναμορφωτής του Απόλλων Καλαμαριάς

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια σπουδαία αλλά και συμβολική κίνηση. Τη μετονομασία του γηπέδου της ομάδας σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης».

Στη Γενική Συνέλευση του «Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» θα παρθεί η οριστική απόφαση. Για το ποια θα είναι η πλήρης ονομασία του γηπέδου, σύμφωνα με τις παραπάνω προτάσεις.

Μοιραστείτε το