Ο Γαβρίλος Σιδηρόπουλος στην Αυστραλία

Μοιραστείτε το

Μια ξεχωριστή Ποντιακή μουσική βραδιά έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2023 στη Μελβούρνη. Ο Γαβρίλος Σιδηρόπουλος μαζί με τον Χάρη Αθανασιάδη και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, σε μια ανεπανάληπτη εκδήλωση που διοργάνωσαν οι «Ακρίτες του Πόντου» της Αυστραλίας.

Δείτε παρακάτω τα video,
από την ανεπανάληπτη Ποντιακή εκδήλωση στη Μελβούρνη


Άψιμον στη Μελβούρνη

Στο φετινό 11ο γκαλά τους, οι «Ακρίτες του Πόντου» έβαλαν «άψιμον στη Μελβούρνη», έχοντας καλεσμένους από την Ελλάδα και για πρώτη φορά στην Αυστραλία, τον Γαβρίλο Σιδηρόπουλο, μαζί με τον Χάρη Αθανασιάδη και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Σε αυτήν τη μία και μοναδική εμφάνιση, οι εκ Ελλάδος Πόντιοι καλλιτέχνες πρόσφεραν μια αξέχαστη βραδιά σε όλους τους παρευρισκόμενους, σε αυτή τη μουσική βραδιά.

Ο Γαβρίλος Σιδηρόπουλος στην Αυστραλία

Τραγούδησαν και χόρεψαν, ενθουσιασμένοι για την υπέροχη αυτή βραδιά μουσικής και κεφιού

Με πολύ κέφι συμμετείχε το κοινό, που χόρευε και σιγοτραγούδησε με νοσταλγική διάθεση, καθ΄ όλη τη διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης, μαζί με τον αγαπημένο ερμηνευτή Γαβρίλο Σιδηρόπουλο. Όλα αυτά υπό την μελωδία της λύρας του Χάρη Αθανασιάδη και του κλαρίνου του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Άψιμον και στην Μελβούρνη


Ακρίτες του Πόντου

Οι «Ακρίτες του Πόντου», είναι ένας Ποντιακός Σύλλογος της Αυστραλίας, με μεγάλο όραμα και με στόχο να μεταλαμπαδεύουν τον πολιτισμό του Πόντου, τα ήθη και έθιμα μας στις νεότερες γενιές των Ποντίων της Αυστραλίας.

Δημιουργήθηκε – εδρεύει στη Μελβούρνη και συγκεντρώσει ανθρώπους με πάθος για την Ελληνική – Ποντιακή κληρονομιά τους.

Οι «Ακρίτες του Πόντου» είναι ανοιχτοί σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον Ποντιακό πολιτισμό, που αναπτύσσεται με τη βοήθεια της Ελληνικής διασποράς στην Αυστραλία.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, οι «Ακρίτες του Πόντου», σε αυτήν την επιτυχημένη εκδήλωση γιόρτασαν με κέφι και ενθουσιασμό τα 11 χρόνια παρουσίας τους στα παροικιακά δρώμενα. Μαζί με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

ΑΨΙΜΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Lelevose.GR: Πολλά συγχαρητήρια στους «Ακρίτες του Πόντου», για την διοργάνωση της εκδήλωσης και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουν να προσφέρουν μοναδικές εκδηλώσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης και να «προάγουν» τον Ποντιακό πολιτισμό στη μακρινή μας Αυστραλία.

Απολαύστε στα παρακάτω 2 video, τον Γαβρίλο Σιδηρόπουλο μαζί με τον Χάρη Αθανασιάδη και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο


Δείτε επίσης: 10 χρόνια Ακρίτες του Πόντου – Αυστραλία

Μοιραστείτε το