Όλοι μαζί για τον Δημήτρη Πιπερίδη

Μοιραστείτε το

Ο Δημήτρης Πιπερίδης, από το Βασιλούδι Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έπειτα από τροχαίο ατύχημα, που του άλλαξε τη ζωή! Η οικογένεια του κάνει έκκληση προς όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει.

Μια πράξη αγάπης – Όλοι μαζί για την αποκατάσταση του Δημήτρη Πιπερίδη


Δημήτρης Πιπερίδης

Με σύνθημα «Όλοι μαζί για την αποκατάσταση του Δημήτρη», βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Κίνηση ανθρωπιάς από όσους μπορούν να βοηθήσουν ζητάει μια οικογένεια, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα νοσηλείας του γιου της, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Δημήτρης Πιπερίδης αγωνίζεται σκληρά για να επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή και μας χρειάζεται δίπλα του, ώστε να ακολουθήσει το απαραίτητο πρόγραμμα κατ’ οίκον θεραπειών.

Όσοι θέλουν και μπορούν, ας συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή!


Το τροχαίο ατύχημα

Ο Δημήτρης Πιπερίδης, ο 27 ετών νεαρός από το Βασιλούδι Θεσσαλονίκης, στα 22 του χρόνια ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η ζωή του σώθηκε από θαύμα, καθώς έπειτα από την τρίμηνη παραμονή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κωματώδη κατάσταση, έδειξε σημάδια βελτίωσης. Η ελπίδα ξαναγεννήθηκε στην οικογένεια του Δημήτρη, αλλά ο Γολγοθάς τους μόλις ξεκινούσε.

Όταν ο Δημήτρης άνοιξε τα μάτια του, ήταν πλέον τετραπληγικός, παρουσίαζε μειωμένη αντίληψη και δεν μπορούσε να τραφεί χωρίς γαστροστομία. Παρά την συνεχόμενη τετραετή νοσηλεία του σε κλινική και κέντρο Αποκατάστασης, ο νεαρός μαχητής παραμένει καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι, έχοντας βαριά κλινική εικόνα.

Ο Δημήτρης Πιπερίδης πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εντατικό πρόγραμμα κατ’ οίκον θεραπειών. Το οποίο περιλαμβάνει φυσικοθεραπείες και λογοθεραπείες σε καθημερινή βάση, ώστε να ανακτήσει ξανά τις χαμένες του ικανότητες κίνησης, λήψης τροφής και ομιλίας.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι το 2013 ο πατέρας του Δημήτρη υπέστη επίσης σοβαρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια. Η μητέρα του Δημήτρη Πιπερίδη έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην εικοσιτετράωρη φροντίδα του υιού και του συζύγου της και αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις απαιτούμενες ανάγκες.

Το συνολικό ποσό του ετήσιου προγράμματος αποκατάστασης του Δημήτρη Πιπερίδη, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων των ορθοπεδικών εξαρτημάτων που προμηθεύτηκαν και παραμένουν ανεξόφλητα, ανέρχεται στα 38,100 ευρώ και είναι αδύνατο να εξασφαλιστεί, χωρίς την έμπρακτη συμμετοχή όλων μας.

Όλοι μαζί, ας σταθούμε δίπλα στον καθημερινό αγώνα του Δημήτρη, έτσι ώστε να κατακτήσει μια φυσιολογική ζωή! Μια μικρή μας κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά…


Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τον Δημήτρη Πιπερίδη, μπορούν να ακολουθήσουν τους παρακάτω δύο απ’ ευθείας τρόπους βοήθειας:

  • Στηρίξτε τον Δημήτρη Πιπερίδη online με χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας (μέσω Viva Wallet, Paypal, Stripe, Apple Pay, Google Pay) μπαίνοντας στην παρακάτω πλατφόρμα:

https://act-of-kindness.org

  • Στηρίξτε τον Δημήτρη Πιπερίδη μέσω τραπεζικής κατάθεσης, με χρήση του μοναδικού κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής της εκστρατείας RF81917199000001234567890 μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.


Αποδεικτικά για το πρόβλημα υγείας του Δημήτρη Πιπερίδη

Τα αποδεικτικά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Πιπερίδης…


Όλοι μαζί για την αποκατάσταση του Δημήτρη

Μοιραστείτε το