Το Ράδιο ΛΕΛΕΒΩΣΕ στο Streamee

Μοιραστείτε το

Μεγαλώνουμε την «εμβέλεια» των ραδιοφωνικών μας προγραμμάτων και πλέον μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε το «Ράδιο ΛΕΛΕΒΩΣΕ 101.3 FM» μέσα από τη δημοφιλή μουσική – ραδιοφωνική πλατφόρμα «Streamee».

Άκου μουσική όπου κι αν βρίσκεσαι και κέρδισε «Streamee Coins»


Τι είναι το Streamee

Το «Streamee» είναι η πολυμεσική εφαρμογή που γεμίζει την ημέρα σου με μουσική και αλλάζει ριζικά τον τρόπο που απολαμβάνεις τη μουσική που αγαπάς.

Όπου και αν βρίσκεσαι, μπορείς να έχεις μαζί σου την καλύτερη Ελληνική μουσική εφαρμογή, το «Streamee», με ραδιόφωνα, μουσική & podcasts, όλα σε μια εφαρμογή.

Το «Streamee» είναι διαθέσιμο μέσω υπολογιστή (browser), Android, iOS, Android TV, Android Auto και Car Play

Κατεβάστε το «Streamee» εντελώς δωρεάν από το Google Playstore & App Store ή μπείτε στο streamee.com και ανακαλύψτε έναν ατελείωτο μουσικό κόσμο, με ένα click, από όλες τις συσκευές σου, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Το «Streamee» σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε ένα ατελείωτο μουσικό και ηχητικό περιεχόμενο:

  • Αγαπημένοι και δημοφιλείς Ελληνικοί ραδιόφωνικοί σταθμοί.
  • Αποκλειστικά «Streamee Originals Radios», ειδικά φτιαγμένα για όλα τα γούστα.
  • 28 διαφορετικά «Moods» με θεματικές playlist, γιατί κάθε σου στιγμή αξίζει το δικό της soundtrack!
  • Περισσότερα από 35 «Streamee Originals Podcasts».
  • Μεγάλη ηχητική βιβλιοθήκη με διάφορα «Podcasts», ανά κατηγορία.
  • Προσωπική λίστα με τα αγαπημένα σας ραδιόφωνα.


Ακούστε και κερδίστε «Streamee Coins»

Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος! Ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική, μπορείτε να κερδίζετε «Streamee Coins». Πρόκειται για πόντους, οι οποίοι συλλέγονται ακούγοντας ραδιόφωνο – μουσική μέσα από τη πλατφόρμα του «Streamee».

Τα «Streamee Coins» μπορείτε να τα «εξαργυρώσετε»
συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και gadgets

Για να ξεκινήσετε να μαζεύετε «Streamee Coins», θα πρέπει να δημιουργήσετε – εντελώς δωρεάν – έναν λογαριασμό στο «Streamee» και να είστε συνδεδεμένοι με αυτόν, όσο θα ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

Τώρα ξέρετε… ότι ο μουσικός προορισμός σας έχει όνομα. «Streamee», με ραδιόφωνα, μουσική & podcasts, όλα σε μια εφαρμογή.

Ράδιο ΛΕΛΕΒΩΣΕ στο Streamee


24 ώρες Ποντιακή μουσική – τραγούδια

Το Ράδιο ΛΕΛΕΒΩΣΕ είναι ο δημοφιλέστερος ραδιοφωνικός σταθμός των Ποντίων στη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο. Εκπέμπει στους 101.3 των FM και από το διαδίκτυο για την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσω ενός πλήρους ψηφιοποιημένου συστήματος εκπομπής και την πάντα ενημερωμένη δισκοθήκη του, το Ράδιο ΛΕΛΕΒΩΣΕ μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο, Ποντιακή μουσική και Ποντιακά τραγούδια.

Για τους απανταχού Πόντιους, αλλά και για όσους αγαπούν την Ποντιακή μουσική, παράδοση και ιστορία, το Ράδιο ΛΕΛΕΒΩΣΕ 101,3 FM είναι το σημείο αναφοράς του Ποντιακού Ελληνισμού.


Δείτε επίσης: Λελεύω σε

Μοιραστείτε το