Απεικόνιση του επετειακού «G»

Μοιραστείτε το

Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Για τη δημιουργία – απεικόνιση του επετειακού λογότυπου «G», με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Όπως είναι γνωστό, το 2019 έχει ανακοινωθεί ως χρονιά συμπλήρωσης 100 χρόνων από την έναρξη της τελευταίας φάσης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. 100 χρόνια από τότε που ο Μουσταφά Κεμάλ ολοκλήρωσε το «έργο» του, με την εξολόθρευση ενός ολόκληρου λαού.


Εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στους 353.000 γενοκτονηθέντες προγόνους μας, η Επιτροπή Γενοκτονίας της «Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος» έχει προγραμματίσει μια σειρά δράσεων. Η κορύφωση των οποίων ορίζεται τη 19η Μαΐου, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, με τις κεντρικές Πανελλαδικές εκδηλώσεις.

Φέτος, πρόδρομος των κεντρικών εκδηλώσεων είναι τα ενημερωτικά περίπτερα της «Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος». Τα οποία θα λειτουργούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Μαΐου.


Απεικόνιση του «G»

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του περιπτέρου της Θεσσαλονίκης, η Επιτροπή Γενοκτονίας καλεί κάθε νεολαίο ανεξαρτήτως καταγωγής να συμμετάσχει στη…

Δημιουργία – απεικόνιση του επετειακού λογότυπου της εκατονταετίας «G», με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου

Νέοι και νέες κάθε ηλικίας, σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις φωνές μας. Στέλνοντας ένα πανανθρώπινο μήνυμα πρόληψης και αποτροπής του εγκλήματος της Γενοκτονίας, που μαστίζει δυστυχώς και τις σύγχρονες κοινωνίες.

Σας καλούμε να συστρατευθούμε στον αγώνα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Χριστιανικών λαών της Ανατολής.

Η δράση με το επετειακό λογότυπο θα λάβει χώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στις 18:00

Χρέος και καθήκον

Χρέος και καθήκον όλων των Ελλήνων, πρωτίστως των Ελλήνων του Πόντου, να προχωρήσουν σε αγωνιστικές εκδηλώσεις Μνήμης στην Ελλάδα. Αλλά και στο εξωτερικό, εκεί όπου ζουν και δραστηριοποιούνται μέσα από τους Συλλόγους τους.

Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου είναι ένα έγκλημα που ζητά δικαίωση. Είναι πρωτίστως θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ως τέτοιο πρέπει να ιδωθεί απ΄όλους τους Έλληνες.

Όλο και περισσότεροι ξένοι οι οποίοι ενημερώνονται από τις Ποντιακές οργανώσεις και τους διανοούμενους του Ποντιακού Ελληνισμού γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές για την διεθνή αναγνώριση της.


Μοιραστείτε το