Αυτή η χώρα σκότωσε την μητέρα μου

Μοιραστείτε το

Ένα πέπλο πένθους και θλίψης έχει σκεπάσει την Ελλάδα από το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μετά τη σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Συγκλονίζει ο πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχασε τη μητέρα του…

«Να μην αφήσουμε κανέναν, να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι, για όλα»


Χριστόφορος Κωνσταντινίδης

Δεκάδες είναι οι συνάνθρωποί μας που έχασαν τη ζωή τους, μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα. Ανάμεσά τους και η μητέρα του πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής, Χριστόφορου Κωνσταντινίδη, η οποία επέβαινε στο μοιραίο επιβατικό τρένο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μέχρι τη τελευταία στιγμή κρατούσε μέσα του ζωντανή την ελπίδα, ότι η μητέρα του μπορεί να είχε σωθεί, από τη τραγωδία στα Τέμπη. Η ελπίδα αυτή όμως έσβησε, όταν το απόγευμα της Παρασκευής, επιβεβαιώθηκε ο τραγικός χαμός της.

Ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης είπε το δικό του «αντίο» στην αγαπημένη του μητέρα, μέσα από μια ανάρτηση του στο Instagram. Εκφράζοντας τον πόνο, αλλά και την οργή του γι’ αυτό που συνέβη.

«Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες ελπίδες. Θέλω να πω δυο πράγματα. Έχω αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος μου πάρα πολλές φορές. Αυτό το κατάφερα γιατί από πίσω υπήρχε μια ΜΑΜΑ που για κάθε μέρα, για αμέτρητες ώρες με κρύο, με βροχή, με ζέστη, με δυο παιδιά από το χέρι και ένα στο καρότσι, έπαιρνε δυο λεωφορεία και με πήγαινε για προπόνηση.

Αυτή η μάνα έδωσε το παιδί της, τα χρόνια της και πολλά άλλα σε αυτή τη χώρα, και αυτή η χώρα τη σκότωσε και δεν ήταν καθόλου ατύχημα…»

Οι αναρτήσεις

Ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης συγκινεί με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Έλληνας πρωταθλητής μέσα από αυτές, θέλησε να εκφράσει την λύπη του, αλλά και την οργή του για τον θάνατο της μητέρας του, στα Τέμπη.

Αναφέροντας πως επιθυμεί οι υπεύθυνοι της τραγωδίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για ότι συνέβη στα Τέμπη…

Χριστόφορος Κωνσταντινίδης


Διαβάστε επίσης: Συλλυπητήρια μηνύματα για την Μαρία Εγούτ

Μοιραστείτε το