Εύξεινος Γέλως – Stand up comedy

Μοιραστείτε το

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023, το Παλατάκι στην Καλαμαριά θα πλημμυρίσει από γέλια, και μάλιστα Ποντιακά! Σε μια εκδήλωση που διοργανώνει η «Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς».

Stand up comedy με τον μοναδικό στο είδος, Αλέξη Παρχαρίδη


Αλέξης Παρχαρίδης

Η «Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς» έχει την τιμή και την χαρά να παρουσιάσει την πρώτη, σε παγκόσμιο επίπεδο, Stand up comedy παράσταση… στα Ποντιακά! Με τον μοναδικό στο είδος Αλέξη Παρχαρίδη!

«Εύξεινος γέλως» τιτλοφορείται η Stand up comedy που εμπνεύστηκε η «Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς» και θα φέρει εις πέρας, ο πλέον αρμόδιος, Αλέξης Παρχαρίδης. Ο οποίος θα ανέβει επί σκηνής όχι για να τραγουδήσει, αλλά για να μας διασκεδάσει με τα αστεία του!

Μέσα από την παράσταση «Εύξεινος γέλως», οι συντελεστές επιθυμούν να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές γέλιου, νοσταλγίας και την καλύτερη ψυχαγωγία που χρειαζόμαστε. Μία εκδήλωση η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν το απαράμιλλο χιούμορ του Αλέξη Παρχαρίδη.


Κρατήσεις – Εισιτήρια

Σημειώστε λοιπόν την ημερομηνία και τον τόπο. «Εύξεινος γέλως» στο Κυβερνείο – Παλατάκι, επί της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη 131 στη Καλαμαριά.

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023, στις 20:30

Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια (είσοδος 10€) και να κάνετε κράτηση θέσεων, με τους παρακάτω τρόπους:

  • Από τα γραφεία της «Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς» (Ιερέως Παπανικόλα 1 – Καλαμαριά), Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες από 19:00 έως 23:00.
  • Ηλεκτρονικά μέσα από το ticketservises.gr. Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά λαμβάνονται σε μορφή PDF και εκτυπώνονται ή αποθηκεύονται σε κινητό τηλέφωνο.
  • Εναλλακτικά την ημέρα της παράστασης, στην είσοδο.


Μην χάσει κανείς το «Εύξεινος γέλως» – Καλή διασκέδαση!

Αλέξης Παρχαρίδης - Stand up comedy


Τι είναι το Stand up comedy

Το Stand up comedy, που έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να διαδίδεται ευρέως και στη χώρα μας, είναι ένα σχετικά καινούργιο θα λέγαμε είδος κωμωδίας. Σε μορφή θεατρικής παράστασης, χωρίς σκηνικά και ιδιαίτερα κοστούμια.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο κωμικός (stand-up comedian) απευθύνεται σχεδόν πάντοτε σε ζωντανό κοινό. Στέκεται συνήθως όρθιος και επιδίδεται στην εξιστόρηση διαφόρων ανεξάρτητων μονολόγων, κρατώντας μικρόφωνο.

Ορισμένες φορές μπορεί ο κωμικός να αλληλεπιδρά με το κοινό, κάνοντας διάλογο. Σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται συνήθως και αρκετός αυτοσχεδιασμός.

Τέλος, να σημειωθεί πως αυτό το είδος κωμωδίας διέπεται από έναν «απαράβατο όρο». Του να μην κλέβει κανείς αστεία και λόγια άλλων. Αλλά όλοι οι μονόλογοι να είναι γραμμένοι και δημιουργημένοι από το πρόσωπο που τους αφηγείται.


Διαβάστε επίσης: Πτολεμαΐδα – Το επικό προεκλογικό σποτ

Μοιραστείτε το