Πτολεμαΐδα – Το επικό προεκλογικό σποτ

Μοιραστείτε το

Το προεκλογικό σποτ που ετοίμασε ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Πτολεμαΐδα, δεν είναι μόνο ευφυές. Είναι επικό! Το μόνο σίγουρο είναι, πως όποιος δει το video του, δεν πρόκειται να ξεχάσει το όνομα του.

Επικό προεκλογικό σποτ από υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο


Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Οι Δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και στην Πτολεμαΐδα τα δίνουν όλα ακόμα και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ένας όμως κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης με το προεκλογικό σποτ που ετοίμασε και ανέβασε στο διαδίκτυο.

Το video κάνει το γύρο των social media και έγινε viral. Ο υποψήφιος, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, πάντα σε πρώτο πλάνο να παίρνει οδηγίες και να δίνει ρεσιτάλ.

«Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβα τι είπα» λέει κάποια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Αυτό το χιουμοριστικό προεκλογικό σπότ ξεκινάει με τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη να μιλάει για τους συγγενείς του, όταν κάποια στιγμή τον διακόπτει ο σκηνοθέτης. Του δίνουν οδηγίες και συνεχίζει. Τον διακόπτουν εκ νέου. Του φτιάχνουν τα μαλλιά, αλλάζει ρούχα – εμφάνιση και ξεκινάει να ομιλεί την καθιερωμένη «ξύλινη» πολιτική γλώσσα.

Όλα αυτά, κρατώντας στην αγκαλιά το σκυλάκι του, την μικρούλα «Zeppelin».

Τα όσα λέει από ένα σημείο και μετά προκαλούν αυθόρμητο γέλιο…


Viral μέσα σε λίγες ημέρες

Το αστείο προεκλογικό σποτ που ετοίμασε και παρουσίασε ο υποψήφιος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, από την Πτολεμαΐδα, ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης ανέφερε:

«Το αυτοδημιουργημένο προεκλογικό σποτ μου, σε σενάριο – σκηνοθεσία του αυτοδημιούργητου Costa Karanatsios και Εικονοληψία – Μοντάζ του αυτοδημιουργημενου Konstantinos Manousaridis.

Ευχαριστούμε τους Giorgos Pel, Maria Froxylia και την μικρή Zeppelin!!»


Δείτε και απολαύστε, παρακάτω, το επικό προεκλογικό σπότ που ετοίμασε ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης από την Πτολεμαΐδα, για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Μοιραστείτε το