Νέα σειρά ετοιμάζει ο Μανουσάκης

Μοιραστείτε το

Ο Μανούσος Μανουσάκης επέστρεψε στη τηλεόραση τη προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν με τη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» και τώρα ετοιμάζει κάτι καινούργιο, που σίγουρα θα κάνει αίσθηση.

Η νέα σειρά θα είναι έτοιμη το 2021 ή και το 2022


Το Κόκκινο Ποτάμι

Παθιασμένος με ό,τι καταπιάνεται, δεν αφήνει τί­ποτα στην τύχη, γι’ αυτό και «Το Κόκκινο Ποτάμι», με τρία χρόνια έρευνας, έναν χρόνο προετοιμασίας, 150 ηθοποιούς, εκατοντάδες κομπάρσους, κοστούμια εποχής, κατασκευές σκηνικών, προσθετικά εφέ και γυρίσματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν θα μπορούσε παρά να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Το φινάλε της δραματικής σειράς του OPEN TV πλησιάζει αλλά ο σκηνοθέτης έχει ήδη βάλει τον επόμενο στόχο του. Και καθώς είναι στη φύση του να θέτει τον εαυτό του σε ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις, αυτή τη φορά θα καταπιαστεί με την Ελληνική Επανάσταση.


Ελληνική Επανάσταση

Κατά την αυγή του ξεση­κωμού για την ανεξαρτησία ενάντια στην Οθω­μανική Αυτοκρατορία, ένας έρωτας θα αποτελέσει και πάλι την κινητήριο δύναμη για την επιβίωση και την πίστη στην ελευθερία. Η ιστορία θα βασίζεται σε ένα βιβλίο του 1850, μέσα στις σελίδες του οποίου, με αφορμή το ερωτευμένο ζευγάρι, θα διατρέχει όλη την επανάσταση.

Η μελέτη και η έρευνα για την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς απαιτείται πολύς χρόνος για τη προετοιμασία.

Ο Μανούσος Μανουσάκης επιδιώκει με τη μοναδική του μαεστρία να αφηγηθεί γεγονότα – σταθμούς της ιστορίας μας, οι οποίοι θα επιλεγούν με μεγάλη προσοχή, όπως η έξοδος του Μεσολογγίου. Με τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο σε πρώτο πλάνο.


Ήρωες του 1821

Ηθοποιοί θα κληθούν να ενσαρκώσουν μεγάλες μορφές του αγώνα και ήρωες της επανάστασης. Όπως ο Μάρκος Μπότσαρης, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, η Μπουμπουλίνα, Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Λόρδος Βύρων και πολλούς άλλους. Οι οποίοι έδρασαν μέσα σε κλίμα ζυμώσεων, διαβουλεύσεων, μηχανορραφιών εμφυλίου πολέμου και αντιπαλότητας.

Ιστορικά η σειρά θα αρχίζει με τον απαγχονισμό του Γρηγορίου Ε’ (1821) και θα φτάνει μέχρι τη ναυμαχία του Ναβαρίνου (1827).

Το νέο εγχείρημα του Μανούσου Μανουσάκη προορίζεται για το 2021, ακόμη και το 2022. Ενώ οι συζητήσεις με τα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μοιραστείτε το