Ο TikToker που θέλει να γίνει αντιδήμαρχος

Μοιραστείτε το

Ανάμεσα στα χιλιάδες ονόματα υποψηφίων, στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές στην Ελλάδα, φιγουράρουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα και πολίτες από όλα τα επαγγέλματα και χώρους, ακόμη και από το TikTok.

Ο Πόντιος TikToker που θέλει να γίνει αντιδήμαρχος Μενιδίου


Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Υπολογίζεται πως το 2% των Ελλήνων πολιτών είναι υποψήφιοι στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές, με τα ψηφοδέλτια να έχουν μετατραπεί σε «σεντόνια» για να χωρέσουν όλα τα ονόματα.

Ανάμεσα στα χιλιάδες ονόματα υποψηφίων φιγουράρουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα και πολίτες από όλα τα επαγγέλματα, ακόμη και TikTokers.


Damian – Γιώργος Δαμιανίδης

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Δήμο Αχαρνών είναι υποψήφιος με την παράταξη «Αχαρνές για Όλους» ο νεαρός, Ποντιακής καταγωγής, Γιώργος Δαμιανίδης.

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Ηλιάδη να τον παρουσιάζει και με το καλλιτεχνικό «Damian», με το οποίο είναι γνωστός στο TikTok και όχι μόνο.

@godam1an

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕΕΕΕΕ

♬ πρωτότυπος ήχος – DAMIAN


Ο Γιώργος Δαμιανίδης διαφημίζει την υποψηφιότητά του στο TikTok. Με τις θεάσεις των video να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο

Σε ένα από τα video που έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο TikTok, φορώντας κοστούμι, αναφέρει:

«Δεν σας μιλάω σαν Damian, αλλά σαν Γιώργος Δαμιανίδης. Δεν σας μιλάω σαν TikToker, ούτε σαν καλλιτέχνης, σας μιλάω σαν κάτοικος Μενιδίου. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε σκοπεύω να γίνω.

Όταν βλέπεις τους ανθρώπους που μεγαλώσαμε μαζί, που πήγαμε μαζί σχολείο, τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί να μην παίρνουν αυτό που τους αξίζει, κάτι πρέπει να γίνει…».

Στη συνέχεια κάθετε κάτω και με προφορά λέει:

«Έτσι καθόμαστε όλα τα παιδιά στο Μενίδι. Το λοιπόν, ψηφίζουμε όλοι Γιώργο Δαμιανίδη για να ‘φτάμε ένα καλό σην πόλη»…

@godam1an Τράβηξα άλλο ένα βίντεο γιατί το άλλο δεν βγήκε καλό. Τι λες ; θα πας να ψηφήσεις την Κυριακή ; @Christos P Iliadis ♬ πρωτότυπος ήχος – DAMIAN


Σε ένα άλλο video του στο TikTok, ο Γιώργος Δαμιανίδης – Damian – παρουσιάζει τις θέσεις του με τον δικό του τρόπο και στο τέλος χορεύει τσιφτετέλι…

«Πλέον το Μενίδι έχει καταντήσει να είναι ένα meme προκειμένου να προβληθεί μόνο κάτι αρνητικό. Αν μένεις στο Μενίδι σημαίνει ότι είσαι κλέφτης, ότι πουλάς ναρκωτικά, γενικότερα ότι είσαι παράνομος.

Ε, λοιπόν, δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά, παρά μόνο ο Γιώργος. Ένα παιδί που του αρέσει να χορεύει…»

@godam1an

Στο Δήμο Αχαρνών την Κυριακή ψηφίζουμε Δαμιανίδη Γεώργιο (Danian), δηλαδή εμένα, και «Αχαρνές για Όλους» Χρήστος Π. Ηλιάδης.

♬ πρωτότυπος ήχος – DAMIANΔιαβάστε επίσης: Εύξεινος Γέλως – Stand up comedy

Μοιραστείτε το