«Ποντιακή εισβολή» στην «Μουρμούρα»

Μοιραστείτε το

«Ποντιακή εισβολή» είχαμε στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», του ALPHA. Καθώς με Ποντιακά τραγούδια και χορούς γιόρτασαν την βάφτιση του εγγονού τους, Φοίβου, ο Μπάμπης και η Ξένια.

Δείτε το επεισόδιο στο οποίο συμμετείχαν
ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Γιώργος Ατματσίδης


Αλέξης Παρχαρίδης – Γιώργος Ατματσίδης

Για 11η χρονιά η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» επέστρεψε ανανεωμένη στον ALPHA, με ανατροπές και κωμικές εξελίξεις. Φέτος, οι ήρωες μας θα ζήσουν μοναδικές στιγμές γεμάτες αγάπη, συγκίνηση, μουρμούρα, χιούμορ, ανατροπές και αποχωρισμούς.

Στο πρώτο επεισόδιο, της 11ης σεζόν, της μακροβιότερης Ελληνικής κωμικής σειράς «εισέβαλαν» δύο Πόντιοι καλλιτέχνες. Ο Αλέξης Παρχαρίδης με το τραγούδι και ο Γιώργος Ατματσίδης με την λύρα, φρόντισαν να ανάψει το κέφι στο γλέντι που στήθηκε με αφορμή την βάφτιση του μικρού Φοίβου.


Ο Αλέξης Παρχαρίδης ερμήνευσε τα Ποντιακά τραγούδια «Σουλτούρα μ’ ποδεδίζω σε», «Αδά σον κόσμον αγαπώ» και «Εσύ τ’ εμόν το ακριβόν» και ο Γιώργος Ατματσίδης τον συνόδεψε με την Ποντιακή λύρα του. Την ίδια στιγμή που ο ευτυχής παππούς Μπάμπης προσπαθούσε να μάθει, στον γαμπρό, τα βήματα των χορών.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο λοιπόν γλέντισαν και γιόρτασαν την βάφτιση του εγγονού τους, ο ΠΑΟΚτζής Μπάμπης και η γυναίκα του η Ξένια, μαζί με τους συμπέθερους και την μάνα του Μπάμπη. Όλα αυτά στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Αλέξης Παρχαρίδης – Γιώργος Ατματσίδης


Πλοκή επεισοδίου

Τρεις μήνες μετά τον χαμό της Βούλας, ο Μηνάς εξακολουθεί να είναι απαρηγόρητος και ο Βαγγέλης να κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει.

Η συμβίωση του Ηλία με την οικογένεια Κίτσουλα, αρχίζει να του δημιουργεί πρόβλημα. Ενώ ο Κανάτης ανακοινώνει στον Άγγελο και τη Βέλη πως θα μετακομίσει μαζί τους στην Αμοργό. Όμως το κάδρο έχει άλλη γνώμη…

Η μέρα για τα βαφτίσια του Φοίβου έφτασε. Ενώ όλα δείχνουν πως θα είναι μια χαρούμενη μέρα, μετά τους Ποντιακούς χορούς και τα τραγούδια με τους συμπέθερους και την μάνα του Μπάμπη για τη βάφτιση, μία απρόσμενη «κεραμίδα» πέφτει στο κεφάλι της Ξένιας και του Μπάμπη…

  • Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Κλέλια Ρένεση, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Τόλης Παπαδημητρίου, Άννη Θεοχάρη, Κώστας Μπάρας, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου.
  • Guests: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Τάκης Παπαματθαίου, Άγγελος Ανδριόπουλος, Ελπίδα Νικολάου, Γιάννης Τσίκλης, Γιάννης Διακάκης, Αλέξης Παρχαρίδης (τραγούδι), Γιώργος Ατματσίδης (Ποντιακή λύρα), Αναστασία Παπαδημητρίου και ο μικρός Βίκτωρας Νίνης.


Τέλος, να σημειωθεί πως ο Αλέξης Παρχαρίδης μετά την ολοκλήρωση του γυρισμάτων του συγκεκριμένου επεισοδίου, είχε γράψει σε ανάρτηση του στο facebook:

«Ευχαριστώ την παραγωγή και τους συντελεστές της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” για την άψογη συνεργασία μας»


Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το επεισόδιο με την «Ποντιακή εισβολή»

Μοιραστείτε το