Οι ομορφιές του Πόντου

Μοιραστείτε το

Η ΕΡΤ ετοιμάζει μία συνεργασία έκπληξη με την Ηρώ Σαΐα. Ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Οι ομορφιές του Πόντου», το οποίο θα μας ταξιδέψει στα παράλια της Μικράς Ασίας, ζωντανεύοντας την ιστορία και τα ήθη – έθιμα του Πόντου.

Ηρώ Σαΐα και Σταύρος Ξαρχάκος σε συνεργασία έκπληξη με την ΕΡΤ


Ένα ντοκιμαντέρ για τον Πόντο

Μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Οι ομορφιές του Πόντου», η ΕΡΤ έχει σκοπό να αναδείξει τον Πόντο, τις ομορφιές και την ιστορία του. Ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την ιστορία του Πόντου, η οποία αποτελεί παράδειγμα δυναμισμού και πίστης.

Η έκπληξη είναι πως στον ρόλο της παρουσιάστριας θα εμφανιστεί η Ηρώ Σαΐα. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια υπέγραψε συμφωνία με την κρατική τηλεόραση, προκειμένου να παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ «Οι ομορφιές του Πόντου», που θα ολοκληρωθεί σε 6 επεισόδια.

Για την Ηρώ Σαΐα, με ρίζες από τον Πόντο, αυτό το ντοκιμαντέρ έχει και συναισθηματική αξία για την ίδια…

Αξίζει να σημειωθεί πως τη μουσική επιμέλεια στο ντοκιμαντέρ «Οι ομορφιές του Πόντου» θα έχει ο Σταύρος Ξαρχάκος, σύζυγος της Ηρούς Σαΐα. Θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα τραγούδια.


Ποιοτική τηλεόραση – Ποιοτικό πρόγραμμα

Η ΕΡΤ φαίνεται πως προσπαθεί να μπει στον ανταγωνισμό πολύ δυναμικά, προσφέροντας στο κοινό πληθώρα επιλογών και ποιοτικό πρόγραμμα. Η κρατική τηλεόραση έχει ήδη αποδείξει ότι προσπαθεί να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με πλούσιο περιεχόμενο, ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ έχει σκοπό να αναδείξει τον Πόντο, τις ομορφιές του, την ιστορία του, όλα όσα έχουν μείνει στην αφάνεια και όχι μόνο…


Ηρώ Σαΐα

Η Ηρώ Σαΐα είναι ερμηνεύτρια, απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη και του τμήματος του Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Σπούδασε φωνητική στο Εθνικό Ωδείο.

Είναι σύζυγος του μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο δίδυμα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τα οποία πήραν τα ονόματα Σταύρος και Μαρία-Ιζόλδη.


– Διαβάστε επίσης: Ντοκιμαντέρ για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Δείτε στο παρακάτω video την συνέντευξη που έδωσε Ηρώ Σαΐα στο «HuffPost Greece». Στο οποίο μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για την Πόντια γιαγιά, την Ποντιακή καταγωγή της και για τις μνήμες που έχει…

Μοιραστείτε το