Στα πρόθυρα διάλυσης ο Απόλλων Πόντου

Μοιραστείτε το

Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Απόλλων Πόντου, που αδυνατεί να κατέβει στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό. Κάτι που σημαίνει πως η ποδοσφαιρική αναμέτρηση θα κατοχυρωθεί υπέρ των Κρητικών με σκορ 3-0. Ενώ οι «Πόντιοι» θα τιμωρηθούν και με αφαίρεση βαθμών…


Ανακοίνωση Απόλλων Πόντου

Η μαζική αποχώρηση ποδοσφαιριστών λόγω των οικονομικών προβλημάτων, σε συνδυασμό με την αδυναμία έκδοσης δελτίων, οδήγησε τους Πόντιους της Καλαμαριάς σε αυτή την απόφαση.

Την οποία μάλιστα γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωση, όπου και αναφέρουν πως δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για την έκδοση νέων δελτίων. Ακολουθεί παρακάτω η επίσημη ανακοίνωση του Απόλλων Πόντου:

«Μετά τις αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, παρά τις προσπάθειες μας, δεν κατέστη δυνατόν να προλάβουμε να εκδώσουμε δελτία των νέων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μας.

Ώστε, προσθετικά με τους υγιείς ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε, να συμπληρωθεί επαρκής αριθμός ποδοσφαιριστών, ο οποίος να μας επιτρέπει να συμμετέχουμε στον αγώνα που έχει οριστεί να τελεστεί στη πόλη των Χανίων, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων στις 12/01/2020 ώρα 15.00 με αντίπαλο τον Κισσαμικό».

Αποβολή από το πρωτάθλημα

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Απόλλων Πόντου δεν κατέβει σε άλλα δυο παιχνίδια, τότε αποβάλλεται από το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League 2.

Τέλος, να σημειωθεί πως στις δύο επόμενες αγωνιστικές, ο Απόλλων Πόντου αντιμετωπίζει τη Δόξα Δράμας (εκτός) και τον Απόλλων Σμύρνης (εντός).

Μοιραστείτε το