Το καλύτερο Deal έκανε ο Πόντιος

Μοιραστείτε το

Ένα απίθανο Deal έκανε ένας Πόντιος, στο χθεσινό επεισόδιο του ομώνυμου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής ήταν ο Λάζαρος. Ο οποίος έφυγε από το πλατό με ποσό μεγαλύτερο από αυτό που είχε στο κουτί του.

Ο δεύτερος καλύτερος παίκτης του Deal για φέτος, που σάρωσε τον τραπεζίτη


Ποντιακό γλέντι στο Deal

Συγκεκριμένα, προς το τέλος του παιχνιδιού, ο Λάζαρος είχε μείνει με τρία κουτιά των 50, 20.000 και 60.000 ευρώ. Σε εκείνη τη φάση του Deal, ο τραπεζίτης του πρόσφερε 16.200 ευρώ, μια πρόταση την οποία ο Λάζαρος απέρριψε αμέσως. Στη συνέχεια ζήτησε να ανοίξει το κουτί 13. Μόλις το κουτί ανοίχτηκε, ξεκίνησε το Ποντιακό γλέντι και οι χοροί. Καθώς η επιλογή του αποδείχθηκε εύστοχη, αφού έφυγαν από τη μέση και τα 50 ευρώ!

Με τα κουτιά των 20.000 και 60.000 ευρώ μέσα στο παιχνίδι, ο τραπεζίτης επανήλθε στο τηλέφωνο. Κάνοντας μια μεγάλη για τα δεδομένα προσφορά. Αυτή αντιστοιχούσε στο ποσό των 35.200 ευρώ, ώστε ο Λάζαρος να πουλήσει το κουτί του.

Ο Πόντιος αποφάσισε πως το σωστό θα είναι να σταματήσει εκεί και να μην ρισκάρει για παραπάνω χρήματα. Άλλωστε τα 35.200 ευρώ ήταν μια πάρα πολύ καλή προσφορά.

Ο Λάζαρος μετά από σκέψη αποδέχθηκε την προσφορά του τραπεζίτη και όπως φάνηκε στο τέλος, έκανε το καλύτερο Deal. Καθώς πούλησε το κουτί του (το οποίο περιείχε 20.000 ευρώ) για 35.200 ευρώ. Με αποτέλεσμα από τη χαρά του να το ρίξει στους Ποντιακούς χορούς, μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Δείτε παρακάτω, απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του Deal. Ενώ εδώ δείτε ολόκληρο το επεισόδιο της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019.

Μοιραστείτε το