Βαρύ πένθος για τη Λάουρα Νάργες

Μοιραστείτε το

Βαρύ το πένθος για τη Λάουρα Νάργες, καθώς πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της γιαγιά. Πρόκειται για τη μητέρα της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η Λάουρα Νάργες βρισκόταν μέχρι το τέλος στο πλευρό της γιαγιάς της. Για τον λόγο αυτό είχε ταξιδέψει στον Λιθότοπο Σερρών, τόπος καταγωγής της μητέρας και των παππούδων της.


Η έκκληση για βοήθεια

Υπενθυμίζουμε πως αγαπημένη της γιαγιά, Δέσποινα Εμμανουηλίδου, βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο στις Σέρρες, με την Λάουρα να κάνει δημόσια έκκληση για αίμα.

Ζητώντας την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της, στο Instagram. Για όσους μπορούσαν και θέλανε να δώσουν αίμα για τη γιαγιά της.


Το πένθος

Δυστυχώς όμως η μάχη για την ζωή της γιαγιάς δεν ήταν νικηφόρα. Με την Λάουρα να την αποχαιρετά με ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

«Η γιαγιάκα μου… Τελικά έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, χθες το απόγευμα κιόλας την κηδέψαμε στο χωριό δίπλα στον πεθερό της.

Υπό άλλες συνθήκες νομίζω δεν θα δημοσίευα ένα τέτοιο συμβάν στα social media, τώρα τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά. Οφείλω να σας ενημερώσω και θέλω μάλιστα να το μοιραστώ μαζί σας, διότι όλο αυτό το δύσκολο διάστημα ήσασταν εκεί για εμένα.

Τώρα η γιαγιάκα μου πήγε στον μπαμπάκα μου, θα προσπαθεί με τέρμα σπαστά Γερμανικά να του πει τα νέα μας, τρέχα γύρευε!

Είσαι η καλύτερη γιαγιά του κόσμου

Σου το είπα και ψιθυριστά στο αυτί κρατώντας το χεράκι σου λίγο πριν φύγεις. Ότι είσαι η καλύτερη γιαγιά του κόσμου και σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για εμένα. Μην φοβάσαι για τίποτα, εμείς τα εγγόνια σου (και δισέγγονα μη σου πω) θα προσέχουμε τον σύζυγό σου και τα παιδιά σου, σαν τα μάτια μας.

Αγαπώ σε καλομάνα, Πόντια με τα όλα σου».


Το ευχαριστώ της Λάουρα Νάργες

Η Σερραία παρουσιάστρια είπε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μπήκαν στον κόπο να δώσουν αίμα για τη γιαγιά της. Και για όσους θέλησαν να την στηρίξουν στην δύσκολη αυτή στιγμή.

«Δεν καταλαβαίνετε πόση χαρά και δύναμη δώσατε στη γιαγιά μου με την πράξη σας να δώσετε αίμα, με τα μηνύματά σας και όλη την αγάπη και στήριξη που προσφέρατε, ο καθένας με τον τρόπο του. Είχε ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο προσωπάκι της, ένα από τα λίγα που είδα στις τελευταίες ημέρες της αφού ήταν τόσο αδύναμη πια.

Εγώ και η οικογένεια μου, και η γιαγιά φυσικά, σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Θα νιώθουμε ευγνωμοσύνη για πάντα για αυτό που κάνατε για εμάς. Να σας έχει καλά ο Θεός».

Μοιραστείτε το