Λύρατζης – Έχει το όνομα, έχει και τη χάρη

Μοιραστείτε το

Ο Λευτέρης Λύρατζης, πέραν του ότι έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, παράλληλα έχει εξελιχθεί και σε έναν άριστο «παίκτη» της Ποντιακής λύρας.

Έχει το επίθετο, έχει και τη… χάρη!


Άριστος «παίκτης» και της Ποντιακής λύρας

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα απολαυστικό video, το οποίο δημοσιεύτηκε στα social media και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Λευτέρης Λύρατζης, ο δεξιός οπισθοφύλακας του «Δικεφάλου».

Όπως διαπιστώθηκε, εκτός από ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής, ο Λευτέρης Λύρατζης έχει εξελιχθεί σε άριστο «παίκτη» της Ποντιακής λύρας.

Στη σχετική ανάρτηση του video, που έκανε ο Νίκος Παλασίδης, αναφέρεται:

«Συνηθίζουμε να λέμε: “Άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χάρη”. Το βίντεο που ακολουθεί αναιρεί τα παραπάνω. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του μεγάλου ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης και το όνομα έχει, αλλά και τη χάρη»

Απολαύστε στο παρακάτω video
τις μουσικές «ντρίπλες» του Καβαλιώτη ποδοσφαιριστή

Ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» και λυράρης, με καταγωγή από τη Καβάλα, έπαιξε σε μαγαζί και τον συνόδεψαν τραγουδιστικά ο Αχιλλέας Βασιλειάδης και ο Γιώργος Στεφανίδης. Αποδεικνύοντας ότι έχει το επίθετο, έχει και τη… χάρη!

Λευτέρης Λύρατζης


Λευτέρης Λύρατζης

Ο Λευτέρης Λύρατζης γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 2000 στην Καβάλα, απ’ όπου έλκει και τη καταγωγή του. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στον οικισμό «Λυδία Καβάλας», όπου ζούσε η οικογένεια του.

Σε προηγούμενη συνέντευξη του, ο Λευτέρης Λύρατζης αναφέρθηκε στην Ποντιακή καταγωγή του:

«Αγαπώ πάρα πολύ τα Ποντιακά, από μικρός βασικά. Είμαι Πόντιος, όλη η οικογένεια είναι Ποντιακής καταγωγής και άμα τύχει θα τραγουδήσω κιόλας, δεν έχω πρόβλημα»

Επίσης αναφέρθηκε και στο πως περνάει τον ελεύθερο του χρόνο:

«Δεν μεγάλωσα μόνο με το ποδόσφαιρο. Η μουσική ήταν στη ζωή μου από πολύ μικρός. Ο πατέρας μου έπαιζε λύρα επαγγελματικά και πήγαινα και τον βοηθούσα σε γάμους και τέτοιου είδους events.

Από τότε μου έχει μείνει το μικρόβιο της μουσικής, το οποίο όσο μεγάλωνα ήθελα να το εξελίξω σαν χόμπι και ακόμη μπορώ να πω ότι το ‘χω. Μ’ αρέσει για να ξεδίνω να παίζω λίγο κιθάρα και λύρα»


Διαβάστε επίσης: Λύρατζης: Αγαπώ τα Ποντιακά, είμαι Πόντιος

Μοιραστείτε το