Ο Αλέξης Παρχαρίδης στην ΕΡΤ

Μοιραστείτε το

Ο Αλέξης Παρχαρίδης μιλάει στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Μέρα με Χρώμα», για την stand up κωμωδία με τίτλο «Εύξεινος γέλως», που εμπνεύστηκε η «Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς».

Μοναδικές στιγμές γέλιου, νοσταλγίας και διασκέδασης,
με το απαράμιλλο χιούμορ του Αλέξη Παρχαρίδη


Stand up κωμωδία στα Ποντιακά

«Εύξεινος γέλως» τιτλοφορείται η stand up κωμωδία που εμπνεύστηκε η «Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς» και φέρνει εις πέρας Αλέξης Παρχαρίδης. Ο οποίος εμφανίζεται επί σκηνής όχι για να τραγουδήσει, αλλά για να μας «ξεκάνει» από τα γέλια!

Σύμφωνα με τον Αλέξη Παρχαρίδη, με αυτή την θεατρική παράσταση γίνεται προσπάθεια να διατηρηθεί η επαφή του νέου κοινού με την Ποντιακή διάλεκτο, που κινδυνεύει να εξαφανιστεί στο μέλλον.

Παραστάσεις πραγματοποιούνται τόσο εντός Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κοζάνη, Δράμα κ.α.) όσο και στο εξωτερικό (Στουτγκάρδη) και όπου αλλού υπάρχει Ποντιακός Ελληνισμός.


Εύξεινος γέλως

Η «Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς» έχει την τιμή και την χαρά να παρουσιάσει την πρώτη, σε παγκόσμιο επίπεδο, Stand up κωμωδία στα Ποντιακά! Με τον μοναδικό στο είδος Αλέξη Παρχαρίδη.

Μέσα από την stand up κωμωδία «Εύξεινος γέλως», οι συντελεστές επιθυμούν να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές γέλιου, νοσταλγίας και την καλύτερη διασκέδαση που χρειαζόμαστε. Επιπλέον, δίδεται η ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν το απαράμιλλο χιούμορ του Αλέξη Παρχαρίδη.

Δείτε στο παρακάτω video, τον Αλέξη Παρχαρίδη στην εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» της ΕΡΤ, να μιλάει για την stand up κωμωδία με τίτλο «Εύξεινος γέλως», που εμπνεύστηκε η «Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς».


Διαβάστε επίσης: Εύξεινος Γέλως – Stand up comedy

Μοιραστείτε το