Ποντιακή βραδιά με πρωταγωνιστή το ΛΟΤΤΟ

Μοιραστείτε το

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση, με ζωντανή Ποντιακή μουσική, υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Βέροιας το νέο ΛΟΤΤΟ. Τιμώντας παράλληλα και τις παραδόσεις της περιοχής.

Το Ποντιακό γλέντι σε κατάστημα ΟΠΑΠ που συζητάει όλη η Βέροια


Ποντιακό γλέντι στη Βέροια

Με ένα παραδοσιακό Ποντιακό γλέντι υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Βέροιας το νέο ΛΟΤΤΟ, ακολουθώντας το σλόγκαν του παιχνιδιού «κάθε μήνα, ένας λόγος για να γιορτάσεις».

Κατάστημα ΟΠΑΠ στο κέντρο της πόλης ντύθηκε στα χρώματα του ΛΟΤΤΟ και πραγματοποίησε μια φαντασμαγορική εκδήλωση με ζωντανή Ποντιακή μουσική, τιμώντας και τις παραδόσεις της περιοχής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Ποντιακή λύρα έδινε τον ρυθμό και συνόδευε τους χορούς, επιβεβαιώνοντας ότι τα καταστήματα ΟΠΑΠ αποτελούν τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης.

Δείτε στο παρακάτω video, στιγμιότυπα από την Ποντιακή βραδιά στη Βέροια

Οι συμμετέχοντες στο γλέντι στη Βέροια ενημερώθηκαν για τα νέα έπαθλα του ΛΟΤΤΟ, καθώς και για το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Παράλληλα, συμμετείχαν σε κλήρωση και ένας τυχερός κέρδισε ένα δώρο.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Ανώγεια της Κρήτης και στο Καπαρέλλι Βοιωτίας ακόμα αποτελούν θέμα συζήτησης.


Κέρδη κάθε μήνα για μια 10ετία

Σε όλες τις κληρώσεις του παιχνιδιού, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, οι παίκτες του νέου ΛΟΤΤΟ διεκδικούν έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια στην πρώτη κατηγορία.

Το ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ μοιράζει κέρδη και έπαθλα σταθερών μηνιαίων καταβολών και στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας. Με 86 τυχερούς να λαμβάνουν ήδη 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο.


Διαβάστε επίσης: 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Μοιραστείτε το