Εκδρομή στον Πόντο με τον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου

Μοιραστείτε το

Ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου, ξεκινά να οργανώνει από τώρα, το ταξίδι ζωής, που όλοι ονειρευόμαστε από μικρά παιδιά. Μια εκδρομή στις πατρογονικές μας ρίζες, στην γη του Πόντου.

Από 14 έως και τις 23 Ιουλίου 2020 και για 10 ολόκληρες ημέρες, θα μπορέσετε να ζήσετε συγκλονιστικές στιγμές, στα ιερά χώματα του Πόντου και όχι μόνο.


Εκδρομή στον Πόντο – Πρόγραμμα

Η εκδρομή θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε: Κωνσταντινούπολη, Τραπεζούντα, Σαμψούντα, Κερασούντα, Κοτύωρα. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε ώστε να μπορέσουν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες κάθε φίλου και μέλους του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου.

Ο σημαντικότερος λόγος που ξεκινάει, τόσο νωρίς, η οργάνωση της εκδρομής, οφείλεται στο γεγονός πως πολλά μέλη του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου ζουν στο εξωτερικό. Με αποτέλεσμα να πρέπει να γνωρίζουν έγκαιρα τις ημερομηνίες του ταξιδιού, ώστε να κανονίσουν τις άδειες τους.

Επίσης να επισημανθεί πως επιλέχθηκε αυτή η χρονική περίοδος (14 – 23 Ιουλίου 2020) ώστε οι συμμετέχοντες εκδρομείς να ζήσουν τα παρχάρια της Τόνιας. Τα οποία λαμβάνουν χώρα 17 έως 19 Ιουλίου, κάθε χρόνο.

Να τονιστεί πως η εκδρομή διοργανώνεται αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου και τις οικογένειες τους.


Πληροφορίες

Την οργάνωση της εκδρομής έχει αναλάβει το μέλος του Ομίλου, Φωκίωνας Φουντουκίδης. Ενώ για οποιαδήποτε απορία, ερώτηση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με την σελίδα «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝA ΠΟΝΤΟΥ» στο Facebook.

Μοιραστείτε το