Ένα βήμα πριν το Άγιο Όρος

Μοιραστείτε το

Στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην Κόνιτσα συνεχίζονται τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό». Η οποία θα προβληθεί τον Φεβρουάριο του 2024 μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ένα βήμα πριν το Άγιο Όρος η σειρά «Άγιος Παΐσιος»


Άγιος Παΐσιος – Δευτέρος κύκλος

Στις αρχές Οκτωβρίου μάλιστα οι ηθοποιοί και όλοι οι συντελεστές οι οποίοι είναι αναγκαίοι θα μεταβούν στο Άγιο Όρος. Ώστε να πραγματοποιηθούν εκεί, ο σκηνές που είναι απαραίτητες για την ζωή του Αγίου στον Άθωνα.

Στο Άγιο Όρος, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Παναγούδα, όπου βρίσκεται το κελί του Αγίου Παϊσίου, καθώς και στην Καψάλα.

Αμέσως μετά σειρά έχουν τα γυρίσματα στην Σουρωτή, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου και προσωπικά του αντικείμενα. Καθώς επίσης το όρος Σινά και η Αθήνα, όπου ο Άγιος Παΐσιος πέρασε μεγάλο διάστημα στα νοσοκομεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα στην Κόνιτσα έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τους κατοίκους. Αφού πλέον στην ζωή τους έχει μπει η σειρά που αποτυπώνει τον βίο του Αγίου Παΐσιου, που έζησε στην περιοχή τους.

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο οποίος ενσαρκώνει το ρόλο του Αγίου Παϊσίου, πολύ συχνά αναφέρεται στις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα στα γυρίσματα. Κρατώντας το κοινό σε μια επαφή με την σειρά, ενώ αναφέρεται πάντα στα λόγια του Αγίου.

Άγιος Παΐσιος 2


Σχετικά με την τηλεοπτική σειρά

Η εποχή στην οποία θα διαδραματίζεται η θρησκευτική τηλεοπτική σειρά του MEGA θα αφορά το 1958 έως το 1994, ενώ θα υπάρχουν σκηνές και μετά την κοίμησή του.

Οι τοποθεσίες των γυρισμάτων αναμένεται να ελκύσουν τους τηλεθεατές, αφού πολλές από αυτές είναι δύσβατες και έχουν μια μοναδική ομορφιά. Τα πέτρινα σπίτια, τα μονοπάτια, τα ποτάμια και οι εκκλησίες της περιοχής θα είναι μέρος των γυρισμάτων, ως ένα φυσικό σκηνικό για την τηλεοπτική σειρά.

Ικανό ποσοστό παρουσίας στην τηλεοπτική σειρά «Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό», πέρα από το Άγιο Όρος, θα έχει η έρημος του Σινά, η Θήβα και η Θεσσαλονίκη. Ενώ για τις ανάγκες της παραγωγής θα κατασκευαστούν και 2 επιπλέον κελιά.

Οι βασικοί ρόλοι θα είναι είκοσι, οι δεύτεροι ρόλοι θα είναι πενήντα και περίπου 800 βοηθητικοί ηθοποιοί θα πάρουν μέρος στον δεύτερο κύκλο. Τουλάχιστον έξι ηθοποιούς θα τους δούμε νέους αλλά και ηλικιωμένους στην σειρά ενώ η ηλικία του Αγίου Παϊσίου θα καλύψει το 33ο έτος ως και το 70ο έτος.

Η παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» όπως και στον πρώτο κύκλο της σειράς «Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό» τον οποίο εκτέλεσε η «Green Olive», αλλά και στον δεύτερο κύκλο τον οποίο θα εκτελέσει η «Foss Productions», αναμένεται να κερδίσει και πάλι τα βράδια του τηλεοπτικού χειμώνα.


Διαβάστε επίσης: Ο Τάκης Βαμβακίδης για το «Κόκκινο Ποτάμι»

Μοιραστείτε το