Πότε ξεκινάει «Το Κόκκινο Ποτάμι»

Μοιραστείτε το

«Το Κόκκινο Ποτάμι» είναι το πολυαναμενόμενο συγκλονιστικό ιστορικό δράμα, που πρόκειται να προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του OPEN TV. Μια σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών, η οποία παρουσιάζει όλη την τραγωδία του Ποντιακού Ελληνισμού, στη κρίσιμη περίοδο 1908 – 1925.

Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Χάρη Τσιρκινίδη, το οποίο καταγράφει την ιστορία μέσα από μια πεντάμορφη ερωτική ιστορία. Ένα βιβλίο ποταμός ιστορικών πληροφοριών…


Πότε θα ξεκινήσει

Η αναμονή του τηλεοπτικού κοινού είναι μεγάλη για τη νέα σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» του OPEN TV, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Το «Το Κόκκινο Ποτάμι» θα κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του OPEN TV, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 21:00

Ενώ θα προβάλλεται ένα επεισόδιο την εβδομάδα, κάθε Κυριακή βράδυ. Με τη σειρά να ολοκληρώνεται σε 30 επεισόδια.


«Το Κόκκινο Ποτάμι» – Πλοκή

«Το Κόκκινο Ποτάμι», ξετυλίγει το χρονικό της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Nεότουρκους. Μέσα από μια ανθρώπινη ιστορία δύο παραδοσιακών Ποντιακών οικογενειών.

Η πλοκή ξεκινάει στην κωμόπολη Ακ Νταγ Ματέν, τον Μάιο του 1895. Όταν η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει τον Μίλτο, το 6χρονο αγοράκι της, µε τη 4χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη Νικολαϊδη. Ένας αρραβώνας σκοπιμότητας, καθώς σύμφωνα µε το Μουσουλμανικό νόμο, εάν ένα κορίτσι αρραβωνιαζόταν, εθεωρείτο πλέον ατιμασμένο και δεν επιτρεπόταν να γίνει γυναίκα μουσουλμάνου.

Οι δύο νέοι θα συναντηθούν μετά από 10 χρόνια και οι ζωές τους θα δεθούν για πάντα, μέσα από αναπάντεχα σκληρές στιγμές.

Η συνέχεια επί της τηλεοπτικής οθόνης μας, στις 6 Οκτωβρίου 2019. Μέχρι τότε δείτε παρακάτω το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» του OPEN TV.


Μόνον η μνήμη μένει ζωντανή, όπως το φως του καντηλιού!

Μοιραστείτε το