Σε δημοπρασία τα Ολυμπιακά μετάλλια

Μοιραστείτε το

Η τελευταία επιθυμία που είχε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν να βγουν σε δημοπρασία τα Ολυμπιακά μετάλλια που κέρδισε στην Αθήνα (2004) και στο Πεκίνο (2008). Αλλά και οι τρεις Ολυμπιακές δάδες που κράτησε ως λαμπαδηδρόμος.

Η επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη γίνεται πράξη…
από 5 έως 12 Δεκεμβρίου 2022


Μια δημοπρασία με καλό σκοπό

Δεν έχουν περάσει ούτε δυο μήνες από το πρωινό της 14ης Οκτωβρίου 2022, όταν έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Ολυμπιονίκης του Τae Κwon Do, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στη τελευταία του συγκλονιστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε γνωστή όχι μόνο τη μάχη του με τον καρκίνο, αλλά και τη «κληρονομιά» που ήθελε να αφήσει πίσω του…

Μια δημοπρασία με καλό σκοπό, για να σωθεί έστω και ένα παιδί

Επιθυμία του ήταν, τα Ολυμπιακά μετάλλια και οι Ολυμπιακές δάδες του να δημοπρατηθούν, ώστε να χρήματα να δοθούν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Για να σωθούν παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δημοπρασία με καλό σκοπό


Σχετικά με τη δημοπρασία

Η οικογένειά του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι η δημοπρασία που ήθελε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 12 Δεκεμβρίου 2022.

Η τιμή εκκίνησης για κάθε ένα από τα Ολυμπιακά μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη είναι 50.000 ευρώ. Για τη δάδα που κράτησε ως πρώτος λαμπαδηδρόμος το 2008 η τιμή εκκίνησης είναι 3.000 ευρώ και για τις άλλες δυο δάδες, από 2.000 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν χρήματα στον σκοπό του δις αργυρού Ολυμπιονίκη, μπορούν έως την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 να κάνουν κλικ στη παρακάτω ιστοσελίδα

www.alexandrosnikolaidis.com/gianasotheienapaidi

Τα χρήματα από τη δημοπρασία, των αντικειμένων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους παρακάτω 7 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις αντίστοιχες οικογένειες:

  • ΛΑΜΨΗ – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος.
  • ΦΛΟΓΑ – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.
  • Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.
  • Σύλλογος Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» & στις οικογένειες των 2 θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη.
  • ΆΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.
  • Γιατροί Χωρίς Σύνορα.
  • Κοινωνική Κουζίνα «ο Άλλος Άνθρωπος».


Να παραμείνουν στην οικογένεια

Ο γνωστός επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, Στέφανος Σαράτσης, στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα, συμμετέχοντας στη δημοπρασία.

Συγκεκριμένα, τονίζει πως το αντικείμενο που είναι να πάει στα χέρια του, εφόσον πλειοδοτήσει, θα παραμείνει στην οικογένεια Νικολαΐδη. Καθώς θα ήταν άδικο να μεγαλώσουν τα παιδιά του αείμνηστου Ολυμπιονίκη χωρίς το μετάλλιο του πατέρα τους.


Διαβάστε επίσης: Τα μετάλλια να μείνουν στην οικογένεια

Μοιραστείτε το