Το έχω στη καρδιά μου το «Κόκκινο Ποτάμι»

Μοιραστείτε το

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» εμφανίστηκε η Αναστασία Παντούση. Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη τηλεοπτική σειρά «Ναυάγιο», αναφέρθηκε επίσης στο «Κόκκινο Ποτάμι» και στη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Στη ζωή μου με ενοχλούν οι ταμπέλες…


Το Ναυάγιο

Στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του MEGA, εμφανίστηκε η Αναστασία Παντούση, που παίζει την Ειρήνη στο «Ναυάγιο». Έδωσε συνέντευξη στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποδοχή στο θέατρο, τις ταμπέλες των ηθοποιών και τον ανταγωνισμό στον χώρο της υποκριτικής.

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην επιτυχημένη σειρά του MEGA και στην εξέλιξη του ρόλου που υποδύεται:

«Πολλοί με ρωτάνε εάν χαμογελάω λόγω του ρόλου μου στο σήριαλ. Σίγουρα τρέφει κάποια συναισθήματα για τον Πέτρο η Ειρήνη, διαφορετικά από τον Ιπποκράτη. Η Ειρήνη νιώθει μεγαλύτερη οικειότητα με τον Πέτρο.

Σε σχέση με την πρόταση γάμου έχει μπερδευτεί, διότι -θα δούμε πως- θα δει τις εξετάσεις του πατέρα της και αυτό την ταρακουνάει. Για τον πατέρα της η Ειρήνη θα έκανε πολλά.

Μήπως η απόφαση εάν θα παντρευτεί τον Ιπποκράτη ίσως να είναι για να κάνει ευτυχισμένο τον πατέρα της; Δεν ξέρουμε εάν θα πεθάνει ο πατέρας της»

…είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Ειρήνη έχει έρθει κοντά με το παιδί και είναι σαν οικογένεια, αλλά το τι λέει η καρδιά της είναι άλλο. Δεν καταλαβαίνει ακόμα την τοξικότητά του Ιπποκράτη, έχει δει όμως, κάποια σκοτεινά σημάδια του. Ο Πέτρος με την Ειρήνη έχουν ζήσει μία σημαντική στιγμή της ζωής τους μαζί και εκείνος την έσωσε»

Ο πανικός που ένιωσε στα γυρίσματα

Μιλώντας για τα γυρίσματα της σειράς αποκάλυψε ότι «ένιωσα έναν πανικό». Ο λόγος;

«Έπρεπε να βουτήξουμε από ψηλά στη πισίνα και βρέθηκα να λέω ‘δεν μπορώ’. Με έπιασε πανικός να βγω στην επιφάνεια.

Είχα μπλεχτεί με κάτι αγκίστρια στο τελευταίο γύρισμα. Είχε μπλεχτεί το χέρι με το πόδι μου, αλλά φορούσα σωσίβιο…»

Αναστασία Παντούση


Μ’ ενοχλούν οι ταμπέλες

Όπως εξομολογήθηκε επίσης η Αναστασία Παντούση στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του MEGA, η υποκριτική ήταν αυτό που ήθελε να κάνει πάντα.

«Την περίμενα, την ήθελα και δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου χωρίς αυτήν. Στο θέατρο δεν ήταν εύκολο στην αρχή, δεν είχα τις προτάσεις που θα ήθελα, αλλά μετά άλλαξε»

Συμπληρώνοντας:

«Υπάρχει η ταμπέλα της τηλεόρασης. Εγώ λέω να μην προδικάζουμε. Και στη ζωή μου με ενοχλούν οι ταμπέλες. Θεωρώ πως με βοήθησε η εμφάνιση, αλλά μέχρι ένα σημείο.

Ένιωσα πολύ νωρίς ανταγωνισμό στο θέατρο και μάλιστα από άνδρα…»

Το θέατρο

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία εκτός από τη τηλεόραση πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι», στο θέατρο Νέος Ακάδημος μαζί με την Φιλαρέτη Κομνηνού, λέει κατενθουσιασμένη:

«Ήταν δώρο αυτός ο ρόλος. Δεν είναι μόνο πρόκληση, αλλά ήταν ένα ρίσκο και το να αποδείξω στον εαυτό μου το τι μπορώ να κάνω.

Είναι ένας πολύ ωραίος και δύσκολος ρόλος. Ευτυχώς είχα τους ανθρώπους που συνεργάζομαι δίπλα μου. Όταν συνεργάζεσαι με τη Φιλαρέτη Κομνηνού φέρεις μία μεγαλύτερη ευθύνη»


Το Κόκκινο Ποτάμι

Τέλος, η Αναστασία Παντούση αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση, λέγοντας:

«Το έχω στην καρδιά μου το “Κόκκινο Ποτάμι“. Με τον Ιωάννη Παπαζήση είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι δουλέψαμε μαζί μας έκανε να έρθουμε πιο κοντά.

Η ζωή είναι καλή και το συνειδητοποίησα πρόσφατα. Θέλω να κάνω όσα περισσότερα πράγματα γίνεται»

Δείτε επίσης: Ο Τάκης Βαμβακίδης για το «Κόκκινο Ποτάμι»

Μοιραστείτε το