Κιλκίς – Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε ασθενοφόρο

Μοιραστείτε το

Η συνταξιούχος δασκάλα, Σοφία Προκοπίδου, αποφάσισε να δωρίσει ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Κιλκίς και να εξοπλίσει το Κέντρο Υγείας του χωριού της.

Προσφορά στη μνήμη των προσφύγων γονιών της
και του αδελφού της


Σοφία Προκοπίδου

Την συνταξιούχο δασκάλα, Σοφία Προκοπίδου τίμησε για την κοινωνική της προσφορά ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς.

Όπως είπε στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Παπανικολάου, η κυρία Προκοπίδου από τη Μεγάλη Βρύση, πρόσφερε στη μνήμη των προσφύγων γονιών της και του αδελφού της, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Επίσης, εξόπλισε το Κέντρο Υγείας Μεγάλης Βρύσης και ενίσχυσε οικονομικά ανθρώπους από τον τόπο της που είχαν ανάγκη.

«Τη σημασία των προτύπων, όπως η κυρία Σοφία Προκοπίδου, για να κάνουμε βήματα μπροστά» επισήμανε στον χαιρετισμό του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης.

«Δεν μπορούμε να προχωρούμε ως κοινωνία, όταν αγνοούμε τα πρότυπα που είναι δίπλα μας, την ώρα που έχουμε ανάγκη προτύπων»

Στη μνήμη του αδερφού της

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η κα Σοφία Προκοπίδου τόνισε στον χαιρετισμό της, ότι όταν πέθανε ο αδελφός της, αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμα που είχε στην κατοχή της και να δωρίσει το ασθενοφόρο στη μνήμη του.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα επιδιώξει και πάλι να κάνει μια δωρεά.

«Αυτό μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Και από το υστέρημα ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι, αρκεί να θέλουμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας, την πατρίδα μας»

Το Ράδιο ΛΕΛΕΒΩΣΕ στο Streamee

Δείτε στο παρακάτω video τη βράβευση της συνταξιούχου δασκάλας, που δώρισε ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Μοιραστείτε το