Το Κόκκινο Ποτάμι 2 – Ξεκινούν τα γυρίσματα

Μοιραστείτε το

«Το Κόκκινο Ποτάμι», η μεγάλη επιτυχία του Μανούσου Μανουσάκη που προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020 από το OPEN TV, περιγράφοντας τα τραγικά γεγονότα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο του.

Ξεκινούν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου, της επιτυχημένης σειράς


Τα γυρίσματα

Το τηλεοπτικό κοινό «διψάει» να παρακολουθήσει τη συνέχεια της ιστορίας. Για τα τραγικά γεγονότα που βίωσε ο Ποντιακός Ελληνισμός και πως μετά τον ξεριζωμό ήρθαν και εγκαταστάθηκαν οι Πόντιοι πρόσφυγες στη Ελλάδα.

Οι ετοιμασίες, λοιπόν, έχουν αρχίσει, οι πρώτες συζητήσεις έχουν πραγματοποιηθεί και «Το Κόκκινο Ποτάμι» έρχεται στο OPEN TV, για να μας ταξιδέψει ακόμη μια φορά πίσω στον χρόνο. Ο Μανούσος Μανουσάκης έχει πει εδώ και καιρό το μεγάλο «ναι» για τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς των Ποντίων και όχι μόνο.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα και θα πραγματοποιηθούν σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Βέροια και Παλαιό Παντελεήμονα.

Ο Μανούσος Μανουσάκης, σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στη συνέχεια της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» δηλώνοντας χαρακτηριστικά για το πολυαναμενόμενη συνέχεια:

«Λίγα πράγματα μένουν ακόμα για να πάρουμε τον δρόμο της υλοποίησης. Αυτό το καινούργιο ”Κόκκινο Ποτάμι” είναι ένα σχέδιο που μας γοητεύει όλους, γιατί ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της ιστορίας και τώρα είναι το δεύτερο μέρος…».


Δεύτερος κύκλος – Πρωταγωνιστές

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» αρχίζει στη Θεσσαλονίκη. Όπου θα δούμε τον ερχομό των πρώτων Ποντίων προσφύγων, που έχουν φύγει κυνηγημένοι για να φτάσουν στην Ελλάδα.

Στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, ωστόσο, θα δούμε και την Καταστροφή της Σμύρνης, την περιπέτεια του Ελληνισμού και τα αποτρόπαια χρόνια του πολιτικού διχασμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σειρά θα δούμε και πάλι ως πρωταγωνίστρια την Αναστασία Παντούση (Ιφιγένεια Νικολαΐδη).

Ενώ το καστ είναι για ακόμη μία φορά εκλεκτό, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έχουν ήδη κλείσει. Συγκεκριμένα θα πρωταγωνιστήσουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Πέτρος Ξεκούκης, Δήμητρα Σιγάλα, Κέλλυ Γιακουμάκη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Όμηρος Πουλάκης

Σε ρόλο «κλειδί» θα δούμε και τον ηθοποιό Παύλο Κουρτίδη

Ο Παύλος Κουρτίδης θα υποδυθεί τον κακό της ιστορίας. Έναν άνδρα αδίστακτο, χωρίς ηθικούς φραγμούς. Έναν Έλληνα από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δείχνει το «καλό του πρόσωπο» στους πρόσφυγες για να τους… εκμεταλλευτεί!


Η τηλεοπτική σειρά που μας συγκλόνισε

H τηλεοπτική σειρά με θέμα τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, έτσι όπως ζωντάνεψε αριστουργηματικά υπό την σκηνοθεσία του Μανούσο Μανουσάκη, ήταν βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη και αφορούσε πραγματικά γεγονότα.

Η τηλεοπτική σειρά που λάτρεψε το κοινό, προβλήθηκε πριν από δύο χρόνια στο OPEN TV με τεράστια επιτυχία

Η τηλεοπτική σειρά που μας συγκλόνισε, με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη, έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, σημειώνοντας τηλεθέαση 31,6%. Ενώ καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής της.

Πρόκειται για μία από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης. Με το κόστος του κάθε επεισοδίου να υπολογίζεται στα 125.000 ευρώ και με συνολικό κόστος στα 4.000.000 ευρώ.


– Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει «Το Κόκκινο Ποτάμι» με νέα επεισόδια

Μοιραστείτε το